.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Rotterdam in Google Earth

Rotterdam in Google EarthVeel mensen kennen inmiddels de coole Google Earth applicatie. De hele wereld is in satellietbeelden te bekijken, door de gedetailleerdheid zelfs de geparkeerde auto's in Rotterdam. Maar er was nog wel iets wat er ontbrak: de gebouwen! Een projectgroep van het leer-werkbedrijf Lynx heeft een 40-tal gebouwen in 3D gemodelleerd en deze zijn hier te downloaden: Rotterdam Landmarks.
.: Reacties
Eri[k] - Website 

Leuk initiatief ! Ik heb alleen even op de website gegeken naar de fotocyclus, maar ik kan zeggen dat er mooie gebouwen bij zitten. De milleniumtoren bijvoorbeeld vind ik goed gelukt !

Minder te spreken ben ik over de Zwaan. Misschien dat het ligt aan het plaatje (en dan met name de hoek waarin het beeld genomen is), maar we hebben hier te maken met een vette Gans in plaats van een elegante Zwaan ! 3x Boe !

Dus, mannen van Lynx, ga zo door, maar geef de Erasmusbrug een wit laagje en zet 'm op een dieet.
Eric - Website 

Nou, nou, nou Erik. Ik vind wel dat je heel erg afgeeft op de Erasmusbrug hoor. Je hebt het nog niet eens gezien (werkt zeker niet op een Mac wink. Ik zou zeggen, bekijk het model eerst eens in zijn volle glorie en geef dan nog eens je mening...
Eric - Website 

Het project wordt ook op de Google Earth Blog besproken: http://www.gearthblog.com/
Eri[k] - Website 

Grmblbrgrmbl, ok ok, Google Earth werkt niet op m'n appeltje. (ik zit trouwens meer te wachten op WorldWind voor de mac, maar dat terzijde)

Ik ben dus afgegaan op de beeldcyclus. Dat plaatje op gearthblog ziet er al iets beter uit.

Maaruh, zoals ik zei: de Milleniumtoren vind ik wel heel goed !

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]