.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Hand in hand...

Hand in hand...Na de fantastische zege van Feyenoord tegen PSV afgelopen weekend (1-0) is het tijd voor een Feyenoord nieuwtje. Hoewel, nieuwtje, meer een ericdevos.nl gerelateerd artikel. Ik sta namelijk met mijn hooliganhoofd in de december uitgave van de 'Hand in Hand', het supportersblad van Feyenoord.
.: Reacties
Eri[k] - Website 

Heilige poep ! Maar da's niet best m'njong ! Nu jouw hooliganhoofd bekend is geworden zal je sneller herkend worden bij programma's als "Opsporing verzocht", "Peter R. de Vos" bigsmile en "Bureau Misdaad". Een nieuwe identiteit aannemen dan maar ?
Ray 

Wow dude!! Check jou de hooligan uithangen!! Doet me btje denken wat ze over Maarten zeiden bij Hoppinger: tis een aardige knul maar alstie eenmaal in de Kuip zit, dan komt de hooligan in hem los! Zou dat bij onze Eric ook zo zijn?
Eri[k] - Website 

Oh nog even dit.... wil je het ons (ik spreek nu namens de geinteresseerde ericdevos.nl-bezoekers) laten weten als jouw website gevonden is in Google op de zoekterm "hooliganhoofd" ?
Eric - Website 

Zoeken op Google naar 'hooliganhoofd'
Nu nog 0 resultaten...
Eric - Website 

Tot op dit moment nog geen hits op het woord 'hooliganhoofd'. En dat terwijl Google toch netjes elke dag langs komt... Vaag confused
Eric - Website 

De aanhouder wint! Google heeft de referentie opgenomen smile
Zoeken op Google naar 'hooliganhoofd'
Ray 

Hahahah das wel gaaf!! Hoe noemen ze zoiets ook alweer?
Martijn 

Dat weet ik niet, maar wellicht eens informeren bij "Opsporing Verzocht"... die publiceren toch ook regelmatig foto's van hooligans op het internet?

Die zullen dus vast wel weten hie dat heet bigsmile

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]