.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Je favoriete buurmeisje

FHM lezers zijn natuurlijk al op de hoogte, maar ook anderen kunnen stemmen op hun favoriete buurmeisje. Een leuk initiatief waarbij elk jaar op 100 meisjes kan worden gestemd waarvan uiteindelijk één 'Buurmeisje van het jaar' wordt.
.: Reacties
Eri[k] - Website 

Tja, tja, tja....
Wat moet ik hier nou weer van denken ?

1) Eric wil meer en meer bezoekers en introduceert daarom een onderwerp dat het waarschijnlijk goed doet in de zoekmachines. Hij hoopt dat met dit onderwerp zijn website een breder publiek aanspreekt.

2) Eric heeft een leuk buurmeisje dat genomineerd is om buurmeisje van het jaar te worden.

3) Eric zit in een complot. Hij is gevraagd door een willekeurig buurmeisje om haar te promoten via zijn populaire website.


Hmmm, lastig.
Ik zie geen promotie van een specifiek meisje, dus 3 is het niet. Eric woont in een wijk waar auto's langzaam vervangen worden door rollators, dus 2 is het ook niet. Wat ?! is het dan optie 1 ?! Hoe ordinair.... tongue
Ray 

Tja, dat is inderdaad een goede vraag om over na te denken Erik! Ik zat eerder te denken aan het feit dat Eric net verhuisd is en dat ie misschien wel z'n oude buurmeisje toch stiekem een beetje mist en op deze manier wil laten blijken dat hoewel hij niet meer in de NeelGijsenArea woont, hij zn buurmeisje niet vergeten is! (Ofzo?)
Eric - Website 

haha, er wordt serieus gezocht naar motieven waarom ik deze post heb gedaan, mooi smile
De echte reden: ik wilde deze kennis niet voor mijzelf houden en ook de andere (mannelijke) bezoekers van ericdevos.nl hiervan op de hoogte stellen. Want zeg nou zelf, er zitten best wel leuke buurmeisjes tussen, niet?

PS. Bij ons in de straat wonen inderdaad geen leuke buurmeisjes, maar er woont wel een heeeel leuk meisje op hetzelfde adres al ik, toevallig hè?
Ray 

Ja oke oke er zitten best leuke buurmeisjes tussen. Al las ik vandaag in de krant dat van alle meisjes die in de top10 voorkomen er geen 1 in regio Rijnmond woont. Dan hebben we er toch ook niks aan? tongue
tamara 

Nou de buurmeisjes die ik heb zien staan (ik weet niet meer waarin, iig niet in de FHM, want tja die is niet voor mij...) die vond ik nou niet heel bijzonder hoor....Maar goed...daar zal ik als meisje misschien wel heel anders tegen aan kijken dan jullie heren....
Eric - Website 

Jeetje mina, heb net de top-tien gezien, wat een engerds! Ze hebben echt de lelijkste uitgekozen: Top 10 buurmeisjes.
Vooral Nikki (62) en Rikie (72) komen zo uit een horror film, brrr....
Martijn 

Pfff, ik dacht eerst even dat je dat alleen maar zei om Tamara een beetje gunstig te stemmen tongue, maar ik moet je helemaal gelijk geven. Wat een engerds.... dekt de lading aardig!
Ray 

Hmm ik ga toch voor Anh, die vin ik er dan nog het leukst uit zien. Anna heeft ook wel wat, de rest eigenlijk niet. Maar als dat de top10 is, hoe ernstig is de rest dan wel niet? Hee is dat niet een idee? Een poll op ericdevos.nl met zo 1x in de zoveel tijd een leuk onderwerp?
Eric - Website 

Check, de poll staat op de to-do list. Eerst komt er een RSS feed van de artikelen. Er staan ook nog wat andere dingen in de wachtrij, waaronder een verjaardag countdown en de realisatie van de nieuwsbrief.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]