.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Gelukkig en gezond 2006!

Gelukkig en gezond 2006!

Langs deze weg wil ik de (vaste) bezoekers van ericdevos.nl een gelukkig, gezond en succesvol 2006 toewensen! 2005 was voor mij een goed jaar, ik hoop dat jullie ook tevreden terug kunnen kijken. Daarna snel vooruit kijken naar het nieuwe jaar, wat hopelijk minstens zo leuk gaat worden. Geeft mij nog even de ruimte om kort terug te blikken op het afgelopen jaar.

 

Hoogtepunt was natuurlijk de reünie met Tamara en het samenwonen in Poortugaal. Een jaar geleden hadden we dat beiden nog niet kunnen vermoeden, maar blijkbaar zijn sommige dingen 'meant to be'. Na het YOT (Year Of Techno) dat 2005 was gaan we gezellig door met feesten, met een vleugje DnB en Elektro erbij. En natuurlijk staat Pinkpop ook weer op het programma.

 

Verder heerst er het idee om iets als party.ericdevos.nl op te zetten, waar mensen gave feesten kunnen aankondigen zodat we gezellig kunnen stappen. Wordt vervolgd...

 

Goed, dat was het even voor nu, mijn langste bericht op ericdevos.nl ooit denk ik. Ik hoop jullie hier, en in het dagelijkse leven nog vaak te zien en mooie momenten mee te maken!

.: Reacties
Eri[k] - Website 

Tja, laat ik dan maar als vaste bezoeker een eerste reactie plaatsen.

2005 was een goed jaar inderdaad. Het YOT-gehalte was lekker hoog en er is een hoop nieuws ontdekt op muziekaal gebied. Daarom wordt 2006 misschien wel gewoon YOEM om het wat breder te maken (year of electronic music), dan kunnen immers electro en drum&bass ook lekker meedoen.

Verder was het hier natuurlijk goed te zien dat ericdevos.nl een gestage berichten-frequentie-groei heeft meegemaakt. (wat dat betreft loopt supermerel.nl hopeloos achter) Ga zo door ! Ik ben benieuwd naar de poll, de nuttige rss-feed en de verjaardagsteller.

Tot snel in 2006.
Eri[k] - Website 

Trouwens.... was China ook niet een van jouw hoogtepunten ? Leek me toch niet onbelangrijk om te noemen. Weet je wat, ik benoem de China-trip gewoon tot een van jouw hoogtepunten !
Eric - Website 

Hoe kon ik dat vergeten? Natuurlijk was de reis naar China één van de hoogtepunten, iets dat ik niet snel zal vergeten....
En YOEM, zeker weten!
PS. Eh...is het niet muzikaal?
PS2. RSS is zo goed als klaar, check http://www.ericdevos.nl/rss/articles.xml en en http://www.ericdevos.nl/rss/quotes.xml
Ries Bakker 

Nog een paar uurtjes voor de start van het nieuwe jaar wil ook ik alle bezoekers van ericdevos.nl - in het bijzonder Eric en Tamara tongue - een heel gelukkig en gezond 2006 wensen!
Ray 

Mooi lang verhaal. Amen brother...
Ray 

Maar Ray zou Ray niet zijn om natuurlijk ook even een langere reactie erbij te zetten! Van mijn kant natuurlijk ook voor alle bezoekers van ericdevos.nl alle geluk, gezondheid, weisheid, vreugde, liefde en plezier voor 2006!

En Eric, natuurlijk zie je mij volgend jaar weer gewoon op je website, op de party's, bij andere leuke uitjes en bij jullie thuis! (en hopelijk ook als collega!)
Vanaaf nog ff partyend in Nighttown het nieuwe jaar in en dan weer gauw verder met een nieuw fris jaar!

Grtz,
Ray
Martijn 

Nou, het is dan wel 2 januari, maar das nog niet te laat om iedereen nog even de beste wensen te doen! Trouwens nu ik er bij nadenk is dit alweer een hoogtepunt van 2006. Het is namelijk mijn eerste reactie ooit op ericdevos.nl (behalve de quotes uiteraard!).
Eric - Website 

Om even verwarring hier te voorkomen, hierboven is het dus Martijn D. uit B. (die in tegenstelling tot Martijn v.d.B. nog nooit een bericht heeft achtergelaten...)
tamaar 

Sowwwwwwwww ik ben laat met mijn reactie!!!
Iedereen natuurlijk een heel gelukkig 2006 toegewenst!!!
We gaan weer een enorm gaaf jaar tegemoet, met veel feesten (kunnen we het niet PY06 noemen, party year 2006, want ik vind YOEM eigenlijk een beetje te beperkt voor mij!!!)!!! Waar jullie hopelijk allemaal weer bij zijn!!!
In ieder geval is het eerste feest alweer bekend: we gaan hakkuh in nighttown 14 januari!!! Kicks!!
Kus Tamaar

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]