.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Nieuwe website Eva online

Nieuwe website? Eva? Wie is Eva? EVA betekent 'Echt voor Albrandswaard' en is de nieuwe politieke partij van het dorp waar ik sinds kort woon. Nu was hun oude site neit helemaal je-van-het, dus heb ik besloten het eens een makeover te geven. Ben niet geheel ontvreden met het resultaat, al zeg ik het zelf.
Er moeten binnenkort nog een aantal puntjes op de i gezet worden, maar het begin is er!
.: Reacties
Eri[k] - Website 

Zo zo, heb jij zomaar een 'makeover' gegeven aan een website ? Cool ! Waar ik nu echter heel nieuwsgierig naar ben is hoe deze site er eerst uit zag. Want tja, een makeover is natuurlijk geen makeover als er een startsituatie was die beter kon.

Nog even een paar kleine puntjes van mijn kritisch oog:
1) Atellen
Leuk om af te tellen naar de verkiezing ! Alleen ziet het er icm. de datummelding niet zo lekker uit. Het is als het ware een hompje tekst wat daar in de weg zit.

2) Wie is EVA
In de persoonslijsten moet je net wat meer ruimte zetten aan de rechterkant v/d foto's. Dat maakt 't net wat luchtiger en evenwichtiger (als alle zijden om de foto gelijk zijn). Let ook even op de kopjes van de tekst. Even een valign=top aan geven.

3) Lijst Eva
Ik zou hier de omlijning van de foto's weghalen. Dat heb je bij Wie is EVA ook niet. Zonder is prettiger.

4) Stickers
Hmmm. Beetje zinloze pagina is het niet ? En wat 'EVA pimpt Albrandswaard' betreft... wat is de doelgroep van die partij ? Ik geloof niet dat het zin heeft om stoer te doen met 16-jarige-taal.


Wat verder ter tafel komt:
Heb jij ook de makeover van het logo verzorgd, Eric ? Zo ja, dan ga ik zeggen dat ik het een heel mooi logo vind. (verder hou ik mijn mond)
tamara 

Heej Erik, wat doe je nou?!?!?! Ga je mijn mannetje nog allemaal tips zitten geven?!?!? Hij zal al zoveel achter die computer en werd er al gefrustreerd van....Maar goed, jij hebt er wat meer verstand van dan ik, dus misschien zijn het wel heel goede tips. Ik vind de site er in ieder geval een stuk beter uitzien (ik heb de oude site wel gezien)

Even als reactie op jouw puntje vier: de stickers, misschien lijkt het een zinloze pagina, maar dit zijn de partij stickers die binnen albrandswaard verspreid zijn en worden en deze pagina is dus eigenlijk een soort feest van herkenning voor de mensen die de stickers wel al gezien hebben...
Mocht je zaterdag op weg naar mij oplettend zijn, dan zul je zien dat wanneer je albrandswaard in rijdt en bij de rotone er grote borden staan en daar worden bijvoorbeeld die stickers op geplakt.

Wat verder ter tafel komt:
Het logo, vind je dat nou werkelijk een mooi logo of zit je eric in de maling te nemen (de zin tussen haakjes wekt die indruk namelijk)?

Ik vind de site echt heel mooi!!!
Eric - Website 

Kijk aan, mijnheer van Kranenburg heeft reeds een hele analyse gepleegd, mooi!
Allereerst de link naar de oude site, dan zullen we direct zien in hoeverre het een verbetering is.
De punten die je noemt zijn zeker waar, als ik binnenkort ga finetunen zal ik ze meenemen.
Het logo heb ik helaas niet gemaakt, dat bestond al voordat ik erbij betrokken was. Zodoende kon ik daar dus weinig verandering meer in doorvoeren.

En ja Tamara, hij nam me in de maling.... wink
Leslie 

Een makeover is het geworden en wat voor een, klasse. Wat een werk in zo'n korte tijd. Strak en professioneel. Ik krijg heel veel positieve reacties van leden en belangstellenden. Voor wat betreft het logo, in een korte tijd is dit log bekend gemaakt en gworden binnen Albrandswaard. Ook uit de correspondentie die hier wordt gevoerd blijkt dat het logo de gemoederen bezig kan houden.
Deze site gaat een stevige bijdrage leveren aan het realiseren van ons doel, 10 zetels op 7 maart!!!
Eri[k] - Website 

Ah, ik zie dat "meneer EVA" ook een bezoeker is van ericdevos.nl. Een goede zaak !

Dat de nieuwe site veel positieve reacties krijgt van leden en belangstellenden begrijp ik goed ! Ik heb zojuist de oude bekeken en moet zeggen dat Eric goed zijn best heeft gedaan. Het is strakker en rustiger van beeld geworden. Minder een 'ratjetoe'. wink

Wat het logo betreft. Sorry Tamara dat ik jou zo in verwarring bracht, maar ik nam Eric inderdaad een beetje in de maling. Ik ben namelijk niet echt (of beter gezegd: echt niet) te spreken over het logo. Ik begrijp wel dat dit een flinke eyecatcher is als het op borden geplakt is (wat dus ten goede komt aan de doelstelling van 10 zetels), maar op de lange termijn denk ik dat dit logo niet echt gepast is. Een politieke partij als EVA zou rust, vertrouwen en zakelijkheid uit moeten stralen lijkt mij: het karakter van de Albrandswaard weerspiegelen. (ik heb er verder geen verstand van hoor, politiek...) In dat geval is zo'n schreeuwend logo niet echt gepast. Maar goed, zie eerst maar die 10 zetels te halen. wink Veel succes gewenst in ieder geval !

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]