.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Programma Pinkpop 2006 bekend: Kaiser Chiefs, Keane, Deftones, Blof, Jamie Lidell en meer

Programma Pinkpop 2006 bekend: Kaiser Chiefs, Keane, Deftones, Blof, Jamie Lidell en meerHet programma van Pinkpop 2006 is bekend, met dank aan graz.nl: Zaterdag Alize, Mo Jones, Kraak & Smaak, Dresden Dolls, Nelly Furtado, Kaiser Chiefs, Placebo (1,5 uur). Zondag Van Katoen, Infadels, Hooverphonic, Skin, Alter Bridge, Kashmir, Bloodhound Gang, Racoon, dEUS en Tool. Maandag Jamie Lidell, Editors, Flaming Lips, Opgezwolle, Soulfly, Damien Gray, Deftones, Nickelback, Morrissey, Blof, Anouk, Keane, Franz Ferdinand, Red Hot Chilli Peppers.
.: Reacties
Eric 

Zeker wel een vette lineup. Ben erg blij met RHCP, Franz Ferdinand, Opgezwolle, Kaiser Chiefs en Bloodhound Gang. Vraag me af wat Nelly Furtado hierbij doet?
Ik ga maar snel albums downloaden van de onbekende namen om alvast in de sfeer te komen!
Eri[k] 

Nelly Furtado staat daar gewoon cool te zijn ! Zij is namelijk de enige waarvan ik muziek heb en dus is zij een reden om er zaterdag te zijn. (ik weet niet of iedereen zich in deze redenatie kan vinden wink)

De bloodhound gang, zijn dat niet die knakkers met die videoclip met apepakken en kooien in een stad ? (like they do on the discovery channel... was een zin ofzo)
Ray 

Waaaaaaa check al die grote namen!! Pinkpop wordt echt weer helemaal da bomb!! En ach ja, Nelly Furtado is ook best leuk toch? Vorig jaar stond Beth Hart er, was ook weer eens wat anders. Bloodhound Gang is inderdaad van die discovery channel maar ook van: The roof, the roof, the roof is on fire! We dont need no water let the motherf*%ker burn! Je weeh tog? Kraak & smaak is trouwens de band van Pim, je weet wel, van Wipneus&Pim, had ik laatst een stukje van gehoord, klonk best aardig!

Ik heb er nou iig nog meer zin in!! O enne Eric... Voor albums van onbekende namen hou ik me aanbevolen! wink
Eric 

En natuurlijk is de Bloodhound Gang van de nieuwe single: Mmm tss Mmm tss! Trouwens, voor de liefhebbers: de webcam is weer online smile webcam. Suggesties voor camera posities hier in het kantoor zijn welkom smile
Laura de Vos 

Yoyoyo,

ik ken niet alles maar dat geeft niks, heb er nu al zin an....hoe zit het met heet aantal tenten die er zijn??? Of terwijl moet ik iets gaan fixen of kan ik bij iemand in de tent???
Eric - Website 

Met twee personen is de tent van Tamaar en mij al vol. Peter zit in een 1 persoons (toch?). Janneke had vorig jaar wel een meesterlijk grote tent, maar ze wist nog niet zeker of ze mee ging (wel doen Jan!). Erik heeft misschien ook nog wel een tent? En ik weet niet wat Ray doet?
Ray... 

...gaat hier ff een mailsessie over starten!
tamara 

Allemachtig, ik heb al wat gemist zeg!
Ik heb in ieder geval alweer reuze veel zin...het enige probleem is waarschijnlijk de dinsdag...maar goed dan ga ik wel brak wezen op school in het uiterste geval...
Eric 

Heb jij nog geen vrij dan Tamara? Ik zou het wel heel prettig vinden om pas dinsdag teru te rijden, dat is mij vorig jaar erg goed bevallen. Ik heb iig alvast een vrije dag genomen.
tamara 

Nee ik heb nog geen vrij, want de vraag is of er vervanging is voor ons (janneke en mij)...
Maar goed, we moeten toch met twee auto's, dus dan rij ik toch eerder terug...
Gianfranco 

nou ik wens jullie allemaal iig veel spass daar, maar aan jullie enthousiasme te zien zal dat wel goed komen.

hebben jullie trouwens besloten om niet meer met post-it'jes op de koelkast of via een ouderwets prikbord te communiceren Lupus en Tamaar smile?

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]