.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Webcam terug online

Webcam terug onlineOp veler verzoek is de webcam terug online, te vinden links in het menu. Uiteraard zie ik graag jullie reacties, foto bewerkingen en bijschriften terug in mijn mailbox of hier op de site. En misschien kunnen we dan wel een wedstrijdje houden wie de meest originele maakt! Ik ben benieuwd...
.: Reacties
Eri[k] 

Jaaaa ! De webcam !
Natuurlijk ging ik meteen kijken hoe hard Eric aan 't werk was. Zat hij gewoon tijdschriften te lezen... zo wil ik ook wel m'n geld verdienen ! :-S
Martijn 

Nou, toen ik vanmorgen meteen vol enthousiasme mijn voyeurpraktijken weer eens op pakte, was hij zelfs helemaal niet aanwezig....

Ik denk dat jij hem net op een van zijn meest intensieve momenten van de dag trof Erik.
Eric 

Ik ben nog aan het denken over een manier waarop bezoekers van Ericdevos.nl de beelden kunnen be´nvloeden. Heeft iemand een briljant idee?
Eric 

O ja, en die tijdschriften: vaklectuur smile
- Voetbal International (www.fanzovoort.nl)
- PCM
Eri[k] 

Vaklectuur.... tuurlijk jongen. Je hoeft je voor mij niet te verbergen hoor! Als je die tijdschriften nou ook eens wat rechter houdt en minder beweegt, dan kunnen we misschien meelezen.

Hmmm, realtime beinvloeden? of een gallerij met daarin gemaakte bewerkingen ? In het laatste geval kun je enkele plaatjes opslaan (10 p/dag ofzo), deze in een Flash-applicatie inladen en de bezoeker de mogelijkheid geven hier tekstwolkjes en decoratiemateriaal overheen te plaatsen. Vervolgens kunnen deze gemaakte dingen in een gallerij getoond worden met de naam "Eric aan 't werk".

Dus, mocht je tijd over hebben: veel plezier. bigsmile
Ray 

Hooray!! De webcam doet het weer! Ook heel handig als mensen aan de telefoon vragen: is Eric er?
Tja, be´nvloeding van beelden... Mijn idee is btje hetzelfde als dat van Erik, alleen dan misschien iets simpeler en flashloos tongue Een knopje onder het plaatje met 'Maak een snapshot' waarna een nieuwe pagina wordt geladen waar het plaatje te zien is en waar mensen reacties kunnen toevoegen (geen tekstwolkjes enzo, ik zeg simple yet powerfull tongue), net zoals mensen reacties kunnen toevoegen op artikelen. En al die plaatjes idd onderbrengen in een gallerij ofzo.

Een foto zegt meer dan duizend woorden! wink
Eric 

Hoor ik daar iemand solliciteren naar het schrijven van een Flash applicatie? wink
Gianfranco 

kijk dit zijn nou nuttige bezigheden, ik zou zeggen: Hoppinger web-cam-flash-productlijn opzetten!

oh btw Lupus, cool die countdown naar mijn verjaardag maar client-side js zuigt natuurlijk voor dit soort toepassingen als de jarige in een andere tijdzone zit smile Ik vlieg vanavond om 18:00 lokale tijd (Oostkust VS) terug, dan zou ik dus volgens NL tijd precies jarig zijn, maar ja volgens jouw teller duurt het dan nog 6 uur... en ik vind gewoon dat ik jarig ben volgens de tijdzone waar mijn paspoort is afgegeven bigsmile (en damn it nog steeds geen smilies...)

Nou ik ga wel proberen local admin te worden op deze company laptop en dan zet ik gewoon de klok naar NL tijdzone zodat je teller weer klopt tongue
Eri[k] 

@Ray: goed idee ook ! En heel wat simpeler... Laat men maar op het juist moment een plaatje schieten en daar proberen een leuke tekst bij te verzinnen.

@Eric: tja, tja, tja.... als ik ruim zou zitten in mijn tijd, dan zou ik het wel gedaan hebben. Nu heb ik het echter nog veeeeel te druk met allerlei andere dingen.
Gianfranco 

He er is geen countdown op dit moment Lupus! Maak snel een countdown aan tot de volgende countdown of zo.
tamara 

Sow je trekt wel rare gezichten hoor hahahah
De belichting is niet echt super maar ach...
Eri[k] 

Jeetje, heb je nou alweeeer dat beige overhemd aan? tongue
Eric 

Oei, ik word gecontroleerd op mijn kleding... En dat beige overhemd, dat zit gewoon lekker smile

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]