.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Theatersport: Pluk de dag

Theatersport: Pluk de dag

Sommigen hebben het al gezien in de countdown: volgende week is er weer Theatersport in therater het Kapelletje in Rotterdam. Voor 5 euro je een breuk lachen bij het improvisatiecabaret van Pluk de dag.

Wie heeft er zin om mee te gaan? We kunnen vooraf ook nog ff gezellig wat eten met z'n allen. Kijk op hun websiteO ja, het is dus a.s. donderdag 20 mei om 20.30.

.: Reacties
Eri[k] 

Huh? Wat is dat nou ? Het lijkt erop dat ik gewoon mee kan deze keer ! Ik heb nl. alleen een bijeenkomst to 18.00. De avond is verders vrij.  Wow... [shocktoestand]
Ray 

Hoera!! Er is weer theatersport!! Ray kan ook!! Ik kan alleen niet te duur gaan eten want de belastingdienst gaat mij waarschijnlijk ruïneren... Maar anyways, zie ik het goed aan de countdown-teller dat het om 20.30 begint? En Erik kan ook mee!! Hoera!!
Eric 

Kijk, dat zijn goede berichten. Het begint inderdaad om 20.30, moeten daar 20.15 zijn om de kaartjes op te halen. En qua eten moeten we maar even kijken, wat is een goedkoop (en even smakelijk) alternatief voor de Burger King?
tamaar 

Snik Snik....Ik kan niet!!! Er is bij ons op school Talentenshow 's avonds en daar moet ik bij aanwezig zijn...

De laatste keer (15 juni) kan ik overigens ook al niet...SNIK... Dan ben ik op kamp (jahoe!!!)

Eric - Website 

Ik doe ook even een oproep binnen Hoppinger, ik denk wel dat er wat mensen zijn die het waarderen.
laura 

Ik ben van de partij, wat eten betreft....niet te duur idd!!!!

 

YEAH Erik kan mee!!!

Laura 

Lieve allemaal,

 

Ik ga toch niet mee. er is een begeleider afgevallen die mee zou gaan op werkweek en dus ga ik vanmiddag mijn tasje pakken om vanavond present te zijn op de werkweek.

Veel plezier in ieder geval.

 

Kus

Martijn 

Fashionably late, as usual...

Ik wil ook graag mee! De vorige keer viel een beetje in het water, maar deze keer moet het lukken!

Eric - Website 

OK, de score tot nu toe:

- Erik

- Ray

- Martijn + Marlies?

- Eric 

Waar gaan we eten? Wie gaan er mee eten? 

Eri[k] 

Ik ben er bij met eten. Ik ben nl. toch al in de stad. Om 18.00 loop ik op de Blaak. wink Smakelijk alternatief? KFC. Maar misschien is er nog ergens anders een goedkope toko (deze kun je letterlijk nemen.). Of ander zo'n "alle pasta's 5 euro"-restaurant. (Heb je dat in R'dam?) 
Eric - Website 

Ik heb tot 18.00 een workshop in het World Trade Center (Beurs), dus ik ben ook zo rond die tijd beschikbaar. Pasta vindt ik op zich wel een goede optie. Weet wel dat je bij die Pinokkio of Raphael of whatever op de lijnbaan (waar we vorige keer ook Pizza aten) voor niet al te veel kan eten.

Marlies gaat trouwens ook mee (teller staat op 5), weet alleen niet of ze meeeten.

Ik zal straks even kaartjes reserveren. 

Marlies 

Hey,

 

Ik zal deze keer niet ziek zijn wink Als we heeeeel goedkoop gaan eten gaan we mee... We hebben namelijk net een vakantie achter de rug... Tijd voor de nieuwe maand :-S

Tot morgen,

 

Marlies

Eric - Website 

Het idee is om op Hoppinger te eten en dan wat te halen. Bv. Chinees van de boot. Moet wel met een klein budget gaan toch? Ik ben denk zo rond 18.15 weer terug op hoppinger. Daarna parkeer ik mijn auto bij het Sint Franciscus Gasthuis en pak vanaf daar de tram naar 't Kapelletje, dan ben ik 's avonds lekker snel thuis. 

Eri[k] 

Ik heb gister de dag geplukt. Het was erg fijn kan ik vertellen. Eens kijken of er binnenkort weer 'ns een dag te plukken valt.
Eric - Website 

Er valt zeker wat te plukken, op 15 juni om precies te zijn! 
Ray 

De dag was zeker weer goed geplukt gister! Dat andere team viel toch wel een klein beetje tegen hoor. O trouwens Eric, je gastenboek wordt gescammed!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]