.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Nintendo presenteert nieuwe Duck Hunt

Nintendo presenteert nieuwe Duck HuntJaja, Tweakers.net komt met videogames nieuws uit den ouden doosch: er komt een nieuwe versie van Duck Hunt! Dit spel op de 8-bit NES was een groot succes, en op de nieuwe Nintendo console Wii. Kijk hier voor twee filmpjes van het nieuwe spel. En tot die er is kunnen we met de bovenstaande link het oude spel nog spelen...
.: Reacties
Eri[k] 

Kwahhk Kwaak !(Nintendo Rules !)Laat die Wii maar komen ! Het ziet er erg goed uit allemaal. Ik ben heel benieuwd naar de controller. Het ziet er namelijk nogal afstandsbediening-achtig uit, dus het lijkt mij niet echt lekker in de hand liggen. Nog even wachten en dan is het weer Mario-time !
Eric 

Dan heb jij de nieuwe gamepad nog niet gezien zeker? bigsmile
Eri[k] 

Tja, tja, tja... ik weet het niet hoor. Zo'n Libresse-ding met wat knoppen. Het is wel redelijk retro (Supernintendo-controller), maar of dat ten koste mag gaan van de grip weet ik niet. Hierbij geldt denk ik: eerst voelen dan geloven. winkPS. Waarom zit het snoer aan de onderzijde ?
Eric - Website 

Geen idee, maar zag op Gameqube.nl wel een aantal filmpjes van de Wii; erg vet! Super Mario Galaxy ziet er wel erg grappig uit.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]