.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Robbie == Entertainment

Robbie == Entertainment

Jaja, gisteren was het zover, we (en sommigen in het gezelschap zelfs al voor de tweede keer) gingen naar het concert van Robbie Williams in de 020 Arena. Door een sneaky tactiek van Tamara en mij stonden we in het eerste vak, op minder dan tien meter van het podium.

En wat een entertainer is die man zeg! Hij is dan misschien niet de beste zanger, maar hij maakt er een show van waar je U tegen zegt. Respect!

En de Basement Jaxx gaven ook een hele coole show, met als hoogte punt de hitsige zangeressen en hun dito outfits.

.: Reacties
Eri[k] 

020 Arena.... pfff. Nep 010-er dat je er bent ! Je woont potverdorie zelf in een uiterwaard ! (nou ja, bijna dan... )Ik hoorde trouwens laatst dat de verwachtingen zijn dat Mister Robbie zijn Ster dalende zal zijn ivm. een producerwisseling. Jouw uitspraak 'niet de beste zanger' past goed bij deze verwachting. wink
tamaar 

Robbie was gewoon super!!! Geen gezeik over 'niet de beste zanger' dat viel reuze mee...het geluid was gewoon kut bij de arena, maar dat weet je van tevoren dus daar kan je ook wel mee leven!!!

Ik vond het in ieder geval tot twee keer toe (jawel ik ben woensdag en zaterdag geweest) helemaal geweldig!!!

Laura 

Ik kan natuurlijk niet achter blijven bij deze discussie. Erik moet misschien wat beter op zijn worden letten en niet alles geloven wat er in de krant geopperd wordt. Ik denk namelijk dat ze het behoorlijk fout hebben!!!Onze Robbie heeft toevallig supershows gegeven!!Als je er bij was zou je weten dat er roddels rond gaan die nergens op gebaseerd zijn!! He's a born entertainer!Ik ben dan ook 2 avonden kompleet uit mijn dak gegaan (ja ik ging donderdag en zaterdag) en krijg het nog warm als ik denk hoe dichtbij hij was zaterdag!!!
Ray - Website 

Klinkt hitsig!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]