.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

16xgeel + 4xrood = uitgeschakeld

16xgeel + 4xrood = uitgeschakeld

Het was me een wedstrijd zeg gisteren, niet alleen voor voetbalfans maar ook kickbox fanaten kwamen aan hun trekken. Het betekende echter wel de uitschakeling van het Nederlands Elftal (ahhhh....).

Om de woede af te reageren zit er maar één ding op: wuppies schieten! Laat die pluizige beesten zien wie de baas is smile. Bijkomend voordeel: er zullen weer minder autokraken voor die MegaWuppen worden gezet smile

PS. Meer info, o.a. het lied en hoe je zo'n wuppie zelf maakt: http://www.ah.nl/wup/ 

.: Reacties
Eri[k] 

Na een heerlijk eenzaam fietsritje gisteravond (er was geen hond op straat, evenals het baasje van de hond) besloot ik om toch maar een stukje voetbal te kijken, de tweede helft had nog twintig minuten te gaan. Weliswaar was deze zap-actie noodgedwongen omdat er echt niets anders op TV was, maar het feit is dat ik inschakelde op het voetbal. ... En op het Wrestling Festival. En op het Rugby toernooi. En op het fluitconcert. En op een kaartavondje.  En op een soapserie vol waardeloze acteurs.   ... wow ... TV is nog nooit zo divers geweest ! Heerlijk ! Ik wil Portugal bedanken voor deze bijzondere bijdrage aan de voetbalgeschiedenis. Tevens wil ik Vigo/Figo complementeren voor zijn acteerprestaties.  Ja, ik vond het een lekkere tweede helft van de tweede helft.  
PornPrincess - Website 

Ik ben overgegaan naar plan C: Frankrijk moet winnen! Dit doodaanwuppie-spel is echt briljant bigsmile
Ray - Website 

Schade Holland alles ist vorbei!! Hopelijk is nou die hele oranje onzin eindelijk een keer afgelopen!! En dat kill the wuppie is idd meesterlijk!!
Ray - Website 

Schade Holland alles ist vorbei!! Hopelijk is nou die hele oranje onzin eindelijk een keer afgelopen!! En dat kill the wuppie is idd meesterlijk!!
Paul 

Is er afgelopen zondag voetbal gespeeld dan?? Is dit nou voetbal..? Stelletje Regilio's daar..

 

Groetn

Paul

Laura 

ach ik wil er eigenlijk nog maar weinig over zeggen.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]