.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Polls op ericdevos.nl

Polls op ericdevos.nlZoals jullie misschien al hebben gezien in de balk rechts, is het sinds gisteren mogelijk om je mening te laten horen in een poll. Het was een heel gevogel om het erin te krijgen (brak script van derderangs programmeur wink, maar uiteindelijk toch gelukt. Ik maak ook nog wel even een pagina waar je de reeds gearchiveerde polls nog eens na kunt kijken. Ideeën voor leuke polls kun je natuurlijk altijd mailen naar pollericdevos.nl!
.: Reacties
Eri[k] 

Zo dan ! En wéér is ericdevos.nl een stukje uitgebreid. Het gaat maar door ! .....hoera ! smile  Wat dat derderangs programmeur betreft lijkt het wel goed te zitten. Ik krijg namelijk geen enkele mogelijkheid om nog een keer te stemmen om zo jouw resultaten te beïnvloeden. (wordt mijn IP opgeslagen ofzo?)Wat wordt de volgende nieuwigheid ??? 
Eric - Website 

Yep, er zit een IP én cookie check in smile

Heb het script op een aantal punten moeten aanpassen, maar dat is in ieder geval minder werk als het allemaal zelf schrijven!

Ik zal de CP foto's trouwens deze week nog online zetten, het is een beetje hectisch enzo wink 

Eri[k] 

Hmmm, een IP én koekie check, toe maar. Dat van die cookies had ik niet verwacht aangezien ik na leging van de cache toch nog de resultaten zag, vandaar mijn vermoeden voor een IP-opslag. Go Eric Go Eric !     (hectische enzo...en dan wel foto's van je vader z'n feestje online zetten terwijl mijn foto's eerder waren... jij bent groot en ik ben klein, dit is niet eerlijk ! tongue)
tamaar 

Ik zie alleen maar het balkje 'Poll', maar er staat geen poll in...
Eric - Website 

Hmmm, het lijkt wel vaker niet helemaal goed te gaan. Moet binnenkort nog maar eens de boel herzien.

Ga wel zondag de Center Parcs foto's plaatsen, om het goed te maken wink 

Ray 

Hoera!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]