.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pimp that mazda! Part 2

Pimp that mazda! Part 2

Jawel, het is zover, de bestellingen zijn geplaatst! Gisteravond mijn voorste remklauwen in de rode Hammerite gezet, de achtertrommels had ik al gedaan. Ook zaten er al twee nieuwe nummerplaathouders op, van de Mazda 323F Club Holland.

 

Vanochtend de velgen besteld, die kan ik over 1,5 week laten monteren. Ook de stickers zijn besteld, dus met een beetje geluk kan ik die volgend weekend plakken. Nu alleen nog een nieuwe radio en speakers, maar ik weet niet of ik dat voor de vakantie haal...

 

Jullie hadden het extreme ontwerp nog van me te goed... Maar deze wordt het dus: Mazda Pimped

.: Reacties
Eri[k] 

Het extreme ontwerp werd op spontane wijze door Tamara bestempeld als "dat is een reclame-auto !!!!". Hoewel ik mij enigzins in deze uitspraak kan vinden, heb ik het liever over een auto met opvallende decoratie. wink   Hoe dan ook, de kleinere stickers worden het dus... is ook wel heftig toch ?! Nu die velgen met lekkere sloffen nog en dan is hij compleet: het kinderzitje mag dan officieel verwijderd worden ! 
Eric - Website 

Update: Sprak net Dirk van alldots.nl en hij gaat de stickers morgen maken. Doet ze dan ook op de post dus dit weekend gaan ze zeker geplakt worden!

Heb ook al een inventarisatie gemaakt van de car hifi bedrijven waar ik zaterdag langs wil smile De auto wordt dus helemaal vakantieklaar! 

Eri[k] 

Oei, heb je dan nog wel ruimte voor bagage als je eenmaal die versterker en subwoofer hebt ingebouwd ? wink
Eric - Website 

Versterker en subwoofer komen er (voorlopig) niet in. Ik koop een nieuwe radio met goede (mosfet) versterker en nieuw compo setje. Kunnen we evt. later uitbreiden, maar denk niet dat ik dat doe.
Eric - Website 

De stickers zijn binnen! Net de envelop open gemaakt en het ziet er echt super uit! Ik kan iedereen aanbevelen om naar Alldots.nl te gaan als je stickers nodig hebt. Zondag lekker plakken en dan ook foto's maken hoe het er uit ziet.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]