.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Nat weer stopt partygangers Dance Parade niet

Nat weer stopt partygangers Dance Parade niet

Jeetje, het was weer heerlijk vanmiddag. Nou ja, het weer was niet heerlijk, maar de regen die zo vanaf drie uur begon te vallen drukte de pret in ieder geval niet. Met een grote groep waren we weer aanwezig op het Churchillplein om daar alle 40 wagens van de 10e FFWD Dance Parade te bekijken. En er kwam wat langs zeg! smile Hitsige dames, verveelde mensen, partypeople, van alles wat! De Hollywood truck had heel veel volgelingen (gemiddelde leeftijd; 15 jaar).

 

Uiteindelijk sloten we aan bij dé partytruck: Michel de Hey, traditioneel de laatste truck (al had de B2S truck dit jaar pech en sloot later aan). Met nummers als Born Slippy en Jump Around van House of Pain deinde de Erasmusbrug weer heftig op en neer. Dit jaar was ik nog niet zo beneveld door de alcohol; dus maakte ik het in alle heftigheid mee wink

 

Toen we nat en verkleumd op Rijnhaven stonden zijn we nog lekker bij de BK een Whopper gaan eten, waarna onze wegen splitsten. Tam en ik lekker naar ons (warme en droge) huis, anderen zochten nog de Parade Party op. Het was weer een topdag!

.: Reacties
Eric - Website 

Ik voel mijn benen inmiddels wel zeg....

Morgen lekker verhuizen bij Ray bigsmile 

tamaar 

Het was zeker leuk, maar ik heb betere meegemaakt...Op het moment van de parade maakte de regen me nog niet zoveel uit, maar daarna had ik het er goed mee gehad...Duurde toch een flinke tijd voordat ik weer een beetje opgewarmd was...
Ray 

Het was inderdaad leuk!! De afterpary was alleen 1 grote modderpoel. Er was 1 tent waar flinke hardhouse gedraaid werd, was op zich ook leuk, maar we (Peter, Martijn, ik) zijn ook ff in de modderpoel gaan stampen. Gevolg: schoenen en onderkant van je broek werden ook 1 grote blubberpoel. We zijn niet tot het einde gebleven, uurtje of half10 ofzo. Daarna ben ik nog naar een afterparty bij Astrid en Edwin geweest tot in de vroege uurtjes. Al met al was het 1 grote feestdag!

 

Zometeen idd verhuizen, ben al nog meer spullies aant inpakken! 

Eri[k] 

Zoals in de metro terug al geconcludeerd werd: het was echt een spetterend festijn ! Ik vond het echt super om te zien dat zo'n enorme menigte zich niets aantrok van de regen en gewoon helemaal los gingen met de (serious) p/h-onchoo of paraplu. Om te spreken in gedachten van een niet nadere te benoemen persoon: de regen gaf een hele nieuwe dimensie aan de FFWD-parade !

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]