.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Heerlijke vakantie in Frankrijk

Heerlijke vakantie in Frankrijk

Net twee weken heerlijk gebivakkeerd aan de zuidkust van Frankrijk: een week in een mooi landhuis in Vias met de familie en daarna met vrienden in een bungalow vlak bij het strand van Valras. De eerste week zijn we heerlijk bijgekomen en hebben we vooral veel van het strand genoten en heerlijk gegeten. De tweede week kwamen 4 companen (LERP) uit Nederland gereisd om het feest compleet te maken. En wat voor feest was het!

 

Een paar hoogtepunten: feesten in discotheek Amnesia waar David Vendetta draaide en een willekeurig drankje 10 euro kostte (fles vodka 100); het spookhuis in Le Cité van Carcasonne, waar we doodsangsten hebben uitgestaan; karten in de open lucht, chillen op het strand, kannen Sangria in de karaokebar (Like a virgin, Roxanne, Yesterday); 5 flessen wijn en het spel Therapy; lekker eten bij de Belg; naar de superkermis Europark; escapades in de Franse taal en ook nog lekker eten (bbq, zalm, nasi, sateh...).

 

Ja, het waren erg geslaagde weken! Binnenkort vindt je dan ook zeker de foto's en filmpjes terug, die worden op dit moment van verschillende bronnen verzameld!

Update: Alle foto's die ik heb staan online, met onderschriften. Ik hoop snel de foto's van Ray, Peter, Laura en Erik binnen te krijgen. Filmpjes hebben jullie nog van me tegoed!

.: Reacties
tamaar 

Ja het was zeker een topvakantie!!! Ik zag de temperatuur van daar op het nieuws...en ik wil best wel weer terug...Als we ons eigen huis dan maar mee zouden kunnen nemen hahaha....

Nee hoor, het is ook lekker om weer thuis te zijn!! Maar we hebben zeker genoten de afgelopen twee weken!!!

 

Leslie 

Hi guys,

 

Welcome back, met goede franse woorden. Het was inderdaad geweldig in het zuiden van Europa. leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben.

Thuis is ook wel lekker maar ook lekker anders.

Nou ja, aan de slag maar weer al is dat voor het onderwijsgevend personeel nog wel even wachten. De mensen met echt werk zijn dan inmiddels al begonnen. 

Ray 

Oeioeioeioeioei!! Die vakantie was inderdaad heerlijk!! Ik hoor inderdaad dat vrouwke nog steeds zeggen 'cinquant' toen we die drankjes gingen bestellen... Xal mijn foto's en filmpjes ook ff doorsturen zodra ik weet hoe ik ze van mijn telefoon af moet halen confused. En o ja, voor de liefhebbers: Fun Radio: Soul & Dance tongue. Tikkie die boks!
tamaar 

Hahahah...die fun radio had ik idd ook al opgezocht...

je kunt ook nog kijken op www.nrj.fr

Tikkie die boks!!!

 

Laura 

Het was helemaal superelaxt de afgelopen week!!!Helemaal bijgekomen, nu weer terug naar de harde realiteit. Maar oeioeioei wat mis ik jullie.

 

1, 2, 3, 4, 5, 6, Tikkie die boks

 

liefs en kussen

Eri[k] 

Ik ben zojuist anderhalf uur bezig geweest met het wassen en stofzuigen van 't karretje dat ons overal heen heeft gebracht. Man, man, man, wat was dat ding smerig geworden zeg. Vastgekoekte insecten op de voorzijde, plaksel van een boom op de bovenzijde, stof aan de binnenzijde en bagger aan de zijkanten. Maar goed, dat is de harde realiteit waar Laura het over heeft.... <br><br>Voor diegene die hopen op een beter rijgedrag van onze Zuiderburen heb ik slecht nieuws: de campagne 'nieuw rijbewijs' van Belgie maakt geen einde aan de bijzondere wijze waarop de Belgen hun rijlessen kunnen volgen.... --> ikbenvoor.be
Paul 

Yoo! ouwe Bokserstongue

Zo te horen was jullie vakantie erg geslaagd! Ik had ook niet anders verwacht.wink. Eric, de foto's komen snel, ik brand ze wel op een cdrw ofzo iets..

 

Lathar

Paul

Eric 

Is goed! Ik zal zelf mijn foto's (+filmpjes) proberen dit weekend online te gooien. Ben vooral benieuwd naar die uit de Karaoke bar bigsmile
Peter 

Oh jee, de karaoke bar ...... bigsmile haha

 

Het was een supervakantie! 

Eri[k] 

Hahaha ! Kijk die Peter versuft naar de inspanningen van Raymond en mij kijken ! Leuke foto, Eric. Ik ben benieuwd naar de rest.
Paul 

Leuke foto's! Ik stuur mijn 500 foto's wel op:O.. Als dat kan tenminste haha.. We moetn ng maar ff kijkn Eer!

 

Sjawelll,

 

Paul

Laura 

leuk voorproefje maar ben benieuwd naar de rest..En de filmpjes!!!

 

dikke kus

tamaar 

Kickse foto's!!!!!!

tikkie die boks!!!

tamaar 

Echt heel toffe foto's!!! En Ook het commentaar is tof!!!! Alleen...bij mij deden sommige foto's het niet...
Eric 

Hmmm, ik ziet het. Zal ze vanavond alsnog erop zetten
Eric - Website 

Foto's zijn gefixed smile
Ray 

Oeioeioei!! Die foto's zijn helemaal yeah! Zodra ik ff zo'n bluetooth ding voor mn computer gekocht heb en mn computer uitgepakt heb, dan stuur ik mijn foto's en filmpjes door!
laura 

Zeker kickuh foto's. Ik heb alleen helemaal geen foto's gemaakt. en maar3 filmpjes op mijn phone maar ik weet niet hoe ik dat op de computer krijg (ja blond maar weet wel van PING!!!)

Verder nog heel kick filmpje van de burger king op de danceparade.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]