.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Nieuwe club in Rotterdam: Club Imax

Nieuwe club in Rotterdam: Club Imax

Nadat het pand jarenlang heeft leeggestaan is er dan eindelijk invulling gegeven aan de oude Imaxbioscoop: Club Imax. Rotterdamse DJ Ronald Molendijk is hier een Club met bar en restaurant begonnen. Op de meeste clubavonden betaal je geen entree! Misschien een leuk idee om eens te kijken binnenkort?

Daarnaast moeten we ook snel langs de Thalia Lounge. Schijnt dat daar ook goede feesten worden gegeven!

.: Reacties
tamaar 

Jeetje...het is wel duidelijk te merken dat ik nog vakantie....Ik ben veel te veel op internet...Bij deze dus de eerste reactie...

 

Ziet er mooi uit die Club Imax! Ben benieuwd. Ook moeten we idd snel een keer een bezoek brengen aan Thalia Lounge, al is het maar omdat Mithat daar werkt en we dat beloofd hebben hahaha...

 

Verder kan ik jullie zeggen dat 23 september Michel de Heij in de Cruise Terminal komt met zijn Birthday Bash! Altijd een tof feestje!!!

Ik zelf ben denk ik niet van de partij, want zoals elk jaar heb ik de volgende dag (zondag 24 sept) een Conventiedag voor streetdance...Die gast moet zijn feestje toch eens anders gaan plannen...hahaha....Normaal gesproken zou ik wel gaan en me er niet van laten weerhouden dat ik dan compleet brak ben, maar aangezien ik dan nog maar krap drie weken ben begonnen met mijn nieuwe baan, lijkt het me niet zo verstandig...(maar je weet natuurlijk nooit...)

 

Nou dat was het dan weer...

Kus Tamaar

Ray 

Hoeiwoei! Een nieuwe club in Rotterdam! Daar moeten we idd maar even een keer gaan kijken! Als het maar niet zo'n tent is waar je 10 euro voor een colaatje moet neerleggen wink Thalia moeten we idd ook nog steeds een keer gaan zien (en Le Bateau en nog meer andere dingen...)

23 september MDH? Staat onder voorbehoud genoteerd!

 

Grtz,

Ray 

Eric 

MDH stond ook al op de countdown smile
laura 

Nieuwe club altijd leuk om te gaan kijken, ,maar laten we idd eerst de prijzenlijst uitchecken. Verder ben ik altijd in voor stappen en feestjes.

 

dikke kus

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]