.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

xTravaganza in Off_Corso: Lucien Foort

Gisteren gezellig wezen stappen met Tamaar in Off_Corso. Na wat gesteggel over de gastenlijst (Ik stond er niet op, Tamara had zich afgemeld maar stond er wel op confused) hebben we een superavond gehad! Het was echt té warm, maar dat hadden ze ook op de aankondiging gezet.

Lucien Foort was de DJ die we het grootste deel van de avond hebben gezien, en die draaide erg vet. Reden dus om eens te kijken waar hij nog meer draait binnenkort. Op 2 september in Club Rotterdam bij Southendhouse. Wellicht een leuk idee? (al zit het wel erg dicht na het begin van het schooljaar).

PS. Het nummer dat door Eric de Man aan 'Put your hands up for Detroit' werd gemixed: Bodyrox - Yeah Yeah (D. Ramirez remix).

.: Reacties
tamaar 

Het was zeker een heel toffe avond!!! Ik had gelukkig iets minder last van de warmte dan Eric, maar gezellig was het zeker wel!!! Die Lucien Foort kan echt wel een feestje bouwen zeg!!!

 

Ik zou graag mee gaan 2 sept, maar ik ga de volgende dag al naar Madonna en gezien het feit dat idd de scholen dan net weer begonnen zijn...denk ik dat ik het een beetje rustig aan moet doen...

 

Waarschijnlijk komt ie in oktober ook wel weer...dan ga ik zeker mee!!!

 

Ray 

Eric you de man!!! Eindelijk weet ik de titel van dat nummer!! Hoeraaa!!! Ik moet ff kijken of ik 2 september mee kan, deze maand wordt nl een hele dure! 

 

ps. ik heb mn vakantiefoto's en danceparadefoto's van mn telefoon afgekregen, binnenkort te downloaden!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]