.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

To buy or not to buy?

To buy or not to buy?

Ze staan je zo leuk aan te kijken. In de folder. Op het internet. Je hoort ze roepen "speel met me, speel met me!".

 

Tot nu toe ben ik nog niet gezwicht voor de verleiding. Ik had tenslotte een Cube met 1001 spellen. Maar ze zijn toch wel erg verleidelijk. In het wit. In het zwart. En een aantal even leuke spellen dat je opwacht. New Super Mario Bros. Mario Kart DS. Brain Training. Wario Ware: Touched! Tetris DS.

En dat allemaal is zo'n handig zakformaat. Met Wi-Fi connectie, zodat je tegen mensen over de hele wereld kunt gamen.

 

Zucht... Waarvoor is het leven toch vol van die moeilijke keuzes? Of luxeproblemen.... Kunnen jullie me helpen?

.: Reacties
Eri[k] 

Oei, zowaar een luxeprobleempje op ericdevos.nl. Wat moeten we doen ? Eens kijken hoor, wat is het voordeel van de DS ten opzichte van de Cube ? 1) Je kunt zelfs een spelletje spelen als iemand anders in het huis tv wil kijken.  2) Als weer omslaat en jij vaker met de metro naar je werk gaat zou je onderweg kunnen spelen. (Heb ik serieus al een aantal keren gezien ! Waarvan enkele keren volwassen personen)  3) Op de DS is brain training beschikbaar, op de Cube niet. Dat houdt men scherp !  en 4) uhm.... wat is er beter dan 1 Nintendo in huis ? Juist ! 2 Nintendo's ! KA-pling KA-pling KA-pling !
tamaar 

Damn...idd een luxeprobleem...je zou bijna denken dat eric het niet naar zijn zin heeft zo met mij in één huis...ik denk dat ik em verveel ofzo..dat ie daarom zo graag spelletjes wil spelen hahaha...

Ach...als je het geld hebt, wie ben ik dan om te zeggen dat je em niet moet kopen...Als ik maar tetris mag spelen op dat ding als ik op de wc zit hahaha

Eric 

Haha, nou dat is natuurlijk helemaal de reden niet, ik heb het hartstikke naar mijn zin met jou! bigsmile

En met Brain Training kan je zelfs sudoku's op de wc doen met de DS tongue

Ik slaap er nog een nachtje rustig over (en check mijn girosaldo wink) en misschien haal ik er van het weekend dan wel één... (Alleen welke kleur dan, check de poll) 

Eri[k] 

De poll, tja, is die zo betrouwbaar ??? Denk er eerder aan dat je op de zwarte misschien sneller vingerafdrukken en krasjes zult zien.... tip van de slager.    Ennuh, met de DS op het toilet ? Tasten al die potpori/brise/chemicalien de lak van het apparaatje niet aan ?    Oh ja, laatste melding: koop er twee ! Dan kunnen jullie weer samen spelen ! Houdt de sfeer wel goed in huis...
Eric - Website 

Woei! Twee, das wel een leuk idee! En je hebt voor veel multiplayer speller maar één cartridge nodig. Hmm....

Misschien ga ik Tamara wel over proberen te halen smile

 

Zelf ben ik meer voor de zwarte, iedereen heeft inmiddels al de witte. Hoewel ik het vingerdrukken argument wel goed vind, ik kan mijn zwarte covers van mijn telefoon nog herinneren. Daar zat niet voor niets een poetsdoekje bij!

Eri[k] 

"zelf ben ik meer voor de zwarte, iedereen heeft inmiddels al de witte"..... uhm, gast ! Dat is net zoiets als "jullie nemen allemaal een McFlurry M&M's, dus ga ik voor de McFlurry Rolo".  Ik zeg: Sta op en heb een mening !
Eric - Website 

Nee hoor, dat is meer zo van "Ik neem geen Nokia 6230 want die heeft iedereen al." Ik vind zowel wit als zwart mooi, maar zwart vind ik net wat stoerder. Dat is mijn mening.

Zag net de Interroys catalogus, en daar staat de Wii ook al op.... confused 

Eri[k] 

En hij heeft gesproken ! Say Wii-lleluja !   (trouwens: gaven ze al een verwachte verkoopprijs op voor de Wii ?)
Ray 

Zwart is altijd goed!! tongue
tamaar 

Damn heej...waar gaat het over...gewoon een discussie over welke kleur ding je neemt!!! Get a life hahaha

O by the way...Voorlopig heeft eric mij nog niet over kunnen halen...Ik koop van dat geld liever een paar puma's hahaha...maar wie weet...als hij er eentje heeft gekocht, misschien dat ik em dan ook wel wil...

Eric - Website 

Denk dat het inderdaad de zwarte wordt, eens kijken welke ze hebben bij de Saturn.

En voor de Wii hadden ze nog geen prijs, maar ik dacht dat die rond de 150-200 euro zou komen. 

Eric - Website 

To buy!

Vanmiddag even naar de Satrun geweest en daar een zwarte DS Lite gescoord. Samen met New Super Mario Bros. en Dr. Chiwawa's Brain Training.

Hij ligt nu aan het elektriciteits-infuus, straks maar eens uitproberen!

tamaar 

En het is leuk!!!!!!!!!!!!

Misschien ben ik toch nog over te halen???

Eric - Website 

Jeetje mina, wat is dat leuk zeg, zo'n DS! De mannen uit Japan weten wel hoe je leuke speeltjes moet maken.

Die brain training is echt heel leuk, de touchscreen met stylus werkt echt heel erg goed. Niet geweten dat sommetjes maken zo leuk kan zijn. Temeer omdat er ook een competitie element is tussen de andere spelers, en inmiddels is Tamara er dus ook redelijk enthousiast over smile

New Super Mario Bros. is ook erg gaaf. De klassieke mario zoals we hem kennen, maar met een paar leuke nieuwe features; zo kan je uitgroeien tot een reuze mario die net zo groot is als het scherm. Erg verslavend! 

Eri[k] 

En Tamara ? Ben je al om ? Heb je al een datum geprikt om de roze DS te halen ?

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]