.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Hoppinger naar Noorwegen

Het komt nu erg dichtbij, de reis naar Noorwegen. Morgenochtendvroeg vertrekken we richting Schiphol, vanwaar we naar Oslo vliegen.

 

Dan volgt een lang weekend in de natuur: zaterdag beklimmen we de berg Galdhoppigen, zondag gaan we in gletsjermeren kayakken en maandag rijden we via de adembenemende fjorden weer terug.

 

We hebben er allemaal veel zin in en het wordt heel erg gaaf denk ik. Het schijnt ook erg fotogeniek te zijn daar, dus verwacht een aantal mooie platen!

.: Reacties
Eric - Website 

En óf het gaaf was! Beetje brak nog van alle inspanning, maar het was echt supermooi allemaal. Ik ben er nog steeds niet uit wat ik nou mooier vond; het spectaculaire uitzicht vanaf de top van de Galdhoppingen of het kayakken en lopen op de gletsjer.

 

Laten we het er op houden dat het allebei super was en ik ben benieuwd om de foto's van iedereen te zien!

Eri[k] 

Foto's van iedereen ? Ik wil JOUW foto's zien. Dus kom op met die platen ! Gimme da Galdhoppingenshizzle....
Ray 

Behalve de foto's ben ik ook wel benieuwd naar de films die Pico heeft gemaakt! Ik denk dat er behoorlijk wat GB's aan media is! O en Erik, xal mijn foto's ook wel ff naar je toe sturen goed?
Eric - Website 

De verwachting is dat deze week een deel van de foto's al online te vinden zullen zijn. Ik laat het wel even weten als ze er staan.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]