.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Mooie auto te koop!

Mooie auto te koop!

Na 4 jaar trouwe dienst gaat de Toyota Starlet 1.3XLi in de verkoop. Tamara heeft een nieuwe op het oog en nu gaat deze van eigenaar verwisselen.

 

Dus als er nog iemand een goede betrouwbare auto zoekt voor niet al te veel geld, breng een bod uit!

.: Reacties
Eri[k] 

Zeg, XLi, stond dat nou voor eXtra Large Injection ? En betekende dat dan dat deze een top heeft van 230 km/u ? tongue           Maar goed, ik lees daar "een nieuwe op het oog". Wat mag ik daar onder verstaan ? Een Yaris-je ? Een nieuwe starlet ? Een C2 ? Of troeft ze jou af met een Subaru ? (Justy dan he !?)
Tamara 

Hahaha...nee hoor...Ik heb gewoon weer een Toyota starlet gekocht, maar dan 2 jaar jonger, veel sportiever model, luxe bekleding en interieur, lichtmetalen velgen en dikkere (bredere) banden, stuurbekrachtiging (jippie!!!), airbag, 16 kleppen (whatever that may be..) Al met al, ga ik er zeker op vooruit!!! (oja en hij is ook weer rood)
Ray 

Wat gaaf dat je een nieuwe heb! En rood is goed!! Als ik het geld had dan had ik je oude starlet van je overgekocht Tamaar. Tis dan wel geen Renault 5 maar tis wel een lekker bakkie! Mijn budget rijkt nu alleen niet verder dan een paar honderd euro...

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]