.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Eric en Tamara in Life&Cooking

Eric en Tamara in Life&Cooking

Dankzij een uitnodiging van "Gites foto's" Maarten zijn Tamara en ik zondag aanwezig bij de uitzending van Life&Cooking. Er zijn namelijk twee castleden van de hitserie 24 aanwezig: President Charles Logan (Gregory Itzin) en zijn vrouw Martha Logan (Jean Smart).

Maarten was namens de redactie op zoek naar 24 échte 24 fans; en dat mag ik me -na alle seizoenen te hebben gevolgd- toch wel noemen.

 

Ik ben erg benieuwd naar de uitzending, misschien komen wij nog wel in beeld. Dus zondag allemaal kijken, van 16:45-19:00 op RTL 4!

.: Reacties
Eri[k] 

Mooi ! Dan kan jij mij meteen vertellen of je al dat lekkere eten wat ze daar maken ook echt mag eten. Altijd als ik het zie (gem. 3x per jaar) dan vraag ik mij af "zou het publiek alleen geuren mogen snuiven of ook daadwerkelijk wat knabbelen ?".
Eric 

Nou, het was echt heel cool. Kreeg al een aantal SMSjes van mensen die ons gezien hebben. Bleek dat ik redelijk boven de rest uit stak smile

 

Het was echt leuk om eens mee te maken hoe zo'n opname er aan toe gaat. Carlo maakte een beetje een verveelde indruk, maar Irene was erg leuk. Hadden we ook nog bijna een auto gewonnen, maar hij viel op nummer 43 ipv 38-39-40.

 

Gasten uit 24 waren ook leuk, stuk sympathieker dan in de serie bigsmile 

tamaar 

Het was echt tof!!!
Laura 

JA, was supertof!!!Leuk om te zien hoe het allemaal gaat!EN inderdaad, bijna een auto of een lekker tomatensoepje, maar ja bijna is nog steeds niet helemaal...Kinderen hadden me ook gezien op school, lachen!!!
Eva 

Je zag eric er weer bovenuit steken!
Eri[k] 

Begrijp ik nou goed dat je tomatensoep kon winnen ? Is dat soep die ze daar ter plekke maakten, of wel echt in blik ???   (SOrry, heb jullie niet gezien, stond zelf pannenkoeken te bakken. smile)

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]