.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Juventus boekt winst na bloedstollende inhaalrace

Juventus boekt winst na bloedstollende inhaalrace

"Voor de derde wedstrijd van het seizoen ging Juventus HS1 op bezoek bij Cady’73 in Capelle aan de IJssel. De eerste twee waren verloren tegen Squirrels (thuis met ruime cijfers) en Springers (uit in Gouda met een kleinere marge)."

 

"Hoewel er dus een redelijke achterstand was, wist het team dat de wedstrijd nog niet afgelopen was. Cady was slechts met acht spelers, en de twee langst hiervan (nr. 9 en nr. 15) zaten allebei in foutenlast. Toen halverwege het vierde kwart één van de twee centers met vijf fouten moest vertrekken, lag hier de grote kans voor Juventus.Twee driepunters van Micha, en een reeks van vier achtereenvolgende scores van Ravin brachten Juventus helemaal terug in de wedstrijd. Binnen twee minuten was een gat van elf punten gedicht!"

 

Lees het hele verslag op de Juventus website.

.: Reacties
tamaar 

Jippie eindelijk een keer gewonnen!!! Goed hoor!!! (taalfoutje...de twee langsten)
Eri[k] 

Hmmm, misschien dat het meer indruk maakt als je er bij bent geweest. Het verhaaltje maakt weinig bij mij los.  Als je daarentegen op taalgebruik gaat letten..... tongue    ....echt 'n strenge tante die Tamara.
Freekwentz - Website 

Hey E, thx voor je leuke stukje op de Juve site !!! 

Ik was er wel bij en je hebt zeker gelijk Eri(k). Ik zou zeggen: Moedig ons de volgende wedstrijd aan en we doen ons best om weer een goede aantrekkelijke B-Ball game neer te zetten.

 

Groetjes,

Freek

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]