.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

I wanna wake up in a city that never sleeps

I wanna wake up in a city that never sleeps

Is één van jullie wel eens in New York geweest? Zo ja, dan kun je het volgende verhaal denk ik wel voorstellen:

 

Om 18.15 kijk je nietsvermoedend naar het verslag van de New York City marathon op TV Rijnmond. Erg leuke reportage, ziet er allemaal heel bekend uit (heb zelf in 2001 de marathon daar gelopen).

Na een vermakelijke 30 minuten blijkt dat een virus uit de TV is overgesprongen. Tamara en ik kijken elkaar aan; in plaats van de wintersport zouden we ook...

 

Ik schrijf nu 22.00, ruim drie uur later dus en we hebben heel Expedia.nl al doorzocht op leuke citytrips naar deze wereldstad. We zijn als kleine kinderen zo zenuwachtig en zouden het liefst vandaag nog boeken.

 

New York, als je er eenmaal bent geweest, krijgt het een speciaal plekje in je hart.

.: Reacties
Eri[k] 

"hebben heel Expedia.nl al doorzocht"     "als kinderen zo zenuwachtig"        "liefst vandaag nog boeken"      ...en dus ? Gaat het er echt van komen ? Boeken jullie één dezer dagen een vluchtje richting The big Apple ?  Of is dit artikeltje een dode mus voor zowel jullie als voor ons bezoekers ? (trouwens, over musjes gesproken, vanaf morgen is er een Huismussen-tentoonstelling in het Natuurmuseum te Rotterdam)
Tamara 

Neeneenee...niks geen dode mus...We moeten beide nog even afwachten of we dan vakantie kunnen krijgen (ik bij de sportschool en Eric van het werk) en dan gaan we echt boeken!!! Het liefst had ik gisteren al geboekt!!!
Eri[k] 

Ah gelukkig, geen dode mus. Ik hou niet zo van dode musjes. wink Maaruh, leuk idee hoor ! Het wintersporten is alweer zo gewoontjes, tijd voor wat anders. Ghehe. 
tamaar 

Vanuit de sportschool is toestemming gegeven!!!!! Nu Hoppinger nog!!! I'm keeping my fingers crossed!!!!
Leslie 

Ja, altijd doen toch als het kan. Er is nog zoveel te zien en te ervaren. Heel veel steden zijn de moeite waard. Ik ben benieuwd.
Laura 

Oh jee...ik wordt ernstig jaloers!!!!!Veel plezier op het empire wink

 

 

Tamara 

Laura, ga jezelf schamen!!! je schrijft toch zeker niet wordt als ik-vorm!!! hahahaha
Eric - Website 

In de poll is het 4 tegen 1 voor NY smile

Zal eens informeren bij Marijn wat de status van de vakantieaanvraag is... 

Eric - Website 

We have a GO!

Van het weekend misschien maar boeken... 

Leslie 

Niet misschien boeken!!!!!!!!! Doen toch???

Ik las een "loesje" die was als volgt:

 

Geniet nooit met mate 

 

Van toepassing toch?

Laura 

Ik schaam me diep.....

 

Eva 

Zeker doen toch? Niks misschien!    GENIET NOOOOOIT MET MATE! Wat je zegt les!
Eric - Website 

Haha, helemaal mee eens! De misschien was meer gebaseerd of we er van het weekend tijd voor hebben tongue

Maar we gaan zeker boeken, deze week! 

Eri[k] 

Geniet met maten was het toch ?  smile        Maaruh Eric, het enthousiasme lijkt al weg te zakken. Zoals Leslie en Eva al opmerkten: misschien.... en nu dan weer "deze week". Zul je zien dat je het die week druk hebt (surprise al af?) en het dan "volgend weekeinde" wordt. Tja, dan komt Sint op bezoek...weer geen tijd. Kortom: doe het NU !
tamaar 

Oh oh oh Erik kalm aan...Wij gaan namelijk boeken via expedia en dan wordt direct het gehele bedrag van je rekening afgeschreven. We moeten dus eerst geld van de spaarrekening overboeken en dan wordt er meteen geboekt!!! Niks geen weggezakt enthousiasme!!! voorlopig stel ik dit als hogere prioriteit dan het afhebben van mijn surprise hahahaha
Eri[k] 

Ghehe, ok ok.... duidelijke reactie. En snel ook. Slechts 19 minuten later dan mijn reactie. Jij zit er blijkbaar goed achteraan. smile Laat maar horen dan wanneer er geboekt is (én wanneer de surprise af is !). 
dorry 

Door alle reacties voel ik me genoodzaakt ook te reageren. Tuurlijk doen nu het gaat?Wat houdt jullie tegen. Ik hoef jullie dus niet te adviseren wat jullie dinsdag gaan stemmen.Wat hebben we het toch allemaal goed in NL..Geniet dus wel maar niet meer dan je portomonne het toelaat.Ik lees nl. reacties die de indruk van grenzeloze uitgave financiën kunnen geven.Zo dat is weer ff de realiteit.
dorry 

ps. de quote van Paul...verre van origineel hoor.Een zeer oude nl..Verzin eens een echte zelf of ga anders gewoon leren of werken.
dorry 

by the way, denken jullie eraan je privacy te bewaken,Nog ff weet iedereen wanneer jullie waar zitten. Ik geloof dat ik maar een pakje pff. ga kopen.
Paul 

Nou dorry, je hebt nog nooit een quote gedropt!
dorry 

paul je hebt gelijk maar ik weetniets orgineels of het wordt iets dommigs dus dan maar niets toch.
tamaar 

Ja hoor, het is dan zover!!!! we hebben geboekt!!! In de voorjaarsvakantie zitten wij in New York!!!
Eric - Website 

Haha, ik heb er net een nieuwe post aan gewijd bigsmile

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]