.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Roadtrip naar Frankfurt: ouderwets gezellig

Wat was het geslaagd: onze roadtrip naar Frankfurt -waar Gianfranco en Marloes wonen- afgelopen weekend. Vrijdagavond vertrokken we, en na een kleine 5 uur rijden kwamen we in de Duitse bankiersstad aan.

En wat hebben we weer gelachen. Om de thee in China, de appelwijn in de Ebbelwei Express (we hebben zo gelachen in deze Tram met de authentieke Frankfurter appelwijn), het handelen tijdens Kolonisten, de kaarten tijdens Set, maar ook Tamara's coaching tijdens het boksen op de Wii.

 

Want ja, in de Saturn in Frankfurt stonden gewoon nog een doos of 10 van de nieuwe spelcomputer van Nintendo. En die dingen verkopen zichzelf! In de tijd dat wij een demo-potje stonden te spelen slonk de stapel snel. En dus besloot Gian dat wij er ook één moesten nemen, bijna was ik zelf ook overstag.

 

We hebben hem uitvoerig getest en ik moet zeggen; het is erg gaaf! Vooral als je met een groep bent, maar ook alleen of met z'n tweeen is het erg leuk. Het is heel cool te zien hoe mensen op kunnen gaan in een computerspel door de nieuwe manier van besturing. Tennissen en boksen worden een hele andere beleving. En je krijgt er echt spierpijn van! (Ik hoop binnenkort wat filmpjes online te kunnen zetten)

Het zou zo maar kunnen dat er binnenkort bij ons ook één staat...

 

Het was weer echt een superweekend, maar wel erg vermoeiend. Ik ga nu dus snel mijn bed in om lekker CSI te kijken en dan naar bed!

 

PS. O ja, in de auto kwam Martijn met een leuk dilemma: wat is leuker? Om je ergens op te kunnen verheugen, of om ergens door verrast te worden? (Voorbeeld: weten dat je als toetje ijs hebt of dat dit als verrassing komt). Laat het even weten in de poll en plaats je reactie hieronder. 

.: Reacties
tamaar 

Ja het was echt super!!! Ik vond het echt net een korte vakantie! Lekker weg. Jammer wel dat ik toch wat last had van mijn verkoudheid/keel/hoofd, daardoor heb ik het ritje in de Ebbelwei expres niet optimaal kunnen beleven...

De wii is echt geweldig!! Man, wat word je daar fanatiek van! En ik heb me toch spierpijn van dat boksen!!! Kan mijn rechterarm zowat niet strekken....Maar leuk was het wel!!!

Eri[k] - Website 

Een roadtrip eindigend in spierpijn.... apart. :-S

 

Dat is trouwens wel een reden om snel weer thuis te komen uit Australië, die Nintendo Wii. Tenzij ik natuurlijk beland in een jeugherberg waar ze ook zo'n ding hebben. In dat geval moet ik even naar huis bellen dat het wat later wordt... 

 

Ik ben trouwens meer van het 'verheugen op'. Dan heb je niet alleen een periode dat je naar iets toewerkt, maar het is ook gewoon praktischer. Dan kun je er rekening mee houden zeg maar....   (dit zet ik nu natuurlijk neer na anderhalf jaar  toegewerkt te hebben naar januari 2007, dus ik ben niet geheel objectief)

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]