.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

New York: de voorbereidingen (update: bericht E&T)

New York: de voorbereidingen (update: bericht E&T)

Vandaag was het dan zover: de New York dag! Vandaag stond in het teken van het voorbereiden van onze vakantie naar New York over twee weken.

 

Het begon met een onvervalst Amerikaans ontbijt: Bacon, saucages en en scrambled eggs. De american pancakes hadden ze niet in de supermarkt, dus in de plaats daarvan heb ik een lekkere cheesecake gemaakt, met stukjes mandarijn.

 

's Middags gebrainstormd over de dingen die we wilden zien/doen en daarna de reisgids doorgelopen om zo de nabijgelegen dingen te groeperen.

Ook nog even uitgezocht wanneer we kunnen inchecken bij de KLM (24 uur te voren via Internet) en hoeveel bagage we mogen meenemen (2 stuks á 23kg. per persoon!).

 

De voorpret zit er goed in, nu aftellen maar!

 

Update:Het is bijna zover! Vanmorgen ingecheckt via internet, paar relaxte plekken bij de nooduitgang gereserveerd, dus hoop op veel beenruimte!

Het is wel een beetje koud daar nu in New York, maar dat houd ons niet tegen... NYC here we come!

 

Update: Bericht uit NYC, check de reacties

.: Reacties
tamaar 

Jahoeeeeee!!!
Eri[k] 

Over New York gesproken... ik zag in Sydney op een gegeven moment een auto rijden met een bizarre kentekenplaat:  Fly911.

 

Het was een brik van een auto, dus het was niet zo dat het refereerde aan het model (Porsche 911 voor de niet-auto-kenners onder ons. Die heb ik overigens ook zien rijden: Roy911.)

Leslie 

Pancakes in de supermarkt!!!!!!!!!! Je bent toch nog niet in de states. Neen, zelf maken is heel makkelijk. Op internet vind je veel recepten voor fluffy pancakes.
Eric - Website 

Haha, die zullen we nog eens maken als we terug zijn dan, eerst maar in een American diner smile
dorry 

Ha nog 21uur en 6 minuten. Heel Fijne vakantie,hopelijk wordt het niet al te bar weer. Voorzichtig en heel veel plezier
Eri[k] 

Zeg luitjes. Zijt gij al in den Verenigde Staten of wat ? Zo ja, hoe bevalt het daar ? Is het echt winter daar, of zitten jullie net als ik te zweten bij 31'C ?  (Ik heb echt geen idee van de wereld op dit moment, sorry)
Eric en Tamara 

Hallo allemaal!

 

Het is al bijna weer over, maar dan toch nog even een bericht hier uit New York! We hebben heel veel gezien en gedaan de afgelopen dagen, dat was echt heel erg gaaf! Veel foto's gemaakt ook en gisteren naar een echte Broadway musical geweest: Les Miserables, indrukwekkend!

We hoefden maar een uurtje in de rij te staan om nog tickets met 50% korting te bemachtigen!

 

Het weer is hier goed, vandaag voor de eerste keer een beetje regen gehad. Verder wel fris (zo'n 40 graden) maar ook regelmatig zon, dus lekker uit te houden.

 

Net ingecheckt voor de terugvlucht (Jan, KL644 komt om 11.20 op Schiphol wink ) dus dat ook geregeld. Nu nog even langs de Starbucks voor een Warme- en Koekechino (Jammie!).

 

Martijn 

Hey guys,

 

dus dit berichtje gaan jullie pas weer in Nederland lezen. Nou ik hoop dat de terugvlucht een beetje goed is geweest en dat de foto's snel online komen!

Groeten!

(een andere) Eric en Tamara - Website 

Hoi Eric en Tamara,

 

We kwamen jullie site toevallig via Google tegen toen we op onze eigen namen zochten.

 

We hopen dat jullie een lekkere week in New York hebben gehad. Ik (Eric) ben er in 2005 alleen naartoe geweest en dat was ook geweldig. Het nadeel is wel dat je weer snel terug wilt wink

 

Goeie vlucht!

Eric en Tamara

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]