.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Wat een vette verjaardag!

Wat een vette verjaardag!

Ik wordt pas woensdag 26, maar gisteravond hebben we dat hier al gevierd. En wat een coole verjaardag was het zeg!

 

Eerst 's middag gezellig met de opa's en oma's, waarbij de Jannen al met Wii Sports kennismaakten, tot groot enthousiasme van de opa's en oma's!

 

's Avonds kwam de rest van de familie en vrienden. En het was erg gezellig! De fruit-festival vlaai vond gretig aftrek en rond een uurtje of tien werd de Wii aangezet.

Dan zie je maar hoe simpel het is, iedereen die de controller oppakt kan gelijk aan de slag. Vooral het boksen maakt het beest in je los, met Rianne als fanatiek toppunt.

 

Ander hoogtepunt was het moment dat Erik belde. Vanuit een telefooncel in Adelaide, Australie wenste hij me een fijne verjaardag en hebben we ruim een half uur bij kunnen praten. Iedereen greep deze kans om Erik even te spreken.

 

Nadat de Wii uitging werd er nog uitgebreid de Lama's gespeeld, hoewel dit niet zo soepel meer ging als tijdens de surprises, voornamelijk door de hoeveelheid rosé die inmiddels was gedronken.

Na een potje Mario kart en nog wat hilarische discussies aan de keukentafel (die meer dan een dozijn potentiële quotes opleverde) was het rond 4-en dan echt tijd om huis/bed op te zoeken.

 

Al met al een hele gezellige en geslaagde dag, die me eens te meer doet realiseren wat een leuke familie en vrienden ik heb. Allemaal heel erg bedankt!

.: Reacties
tamaar 

Zoooooooooo, het was echt supergezellig!!!! Op naar de volgende avond!!!!! (was het niet een spelletjesavond, MET VEEL drank??) De mailing is alweer gestart daarover, dus kom maar op!!!

Kus!

Eri[k] 

Fijn om als hoogtepunt genoemd te worden ! Voor mij was het ook zeker de moeite waard om vroeg m'n bed uit te klimmen. Na een avondje stappen (R&B, HipHop, niet echt mijn ding, maar goed... het was wel gezellig) was 08.15 erg vroeg, maar het was het zeker waard aangezien ik weer eens wat bekende stemmen door de telefoon kon horen.
Laura 

Op Zeker dat het een vette verjaardag was!!!Echt heel relaxt!

 

 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]