.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Koninginnedag: two days after

Tja, wat vieren we eigenlijk met koninginnedag? Veel Nederlanders zullen waarschijnlijk denken dat onze koningin écht jarig is, maar feitelijk is het gewoon een reden om ons allemaal in het oranje te steken en lekker te feesten!

 

Maandag gingen we (mét oranje schoudertas) per trein naar 020 (als je de drukte op wil zoeken moet je het ook wel goed doen). Het begon al met ruim een half uur vertraging, om vervolgens als sardientjes een uur in de sneltrein te zitten. Wél heel erg gezellig smile

 

In 020 deden we er vervolgens 1,5 uur over om op het Museumplein te komen. Beetje om gelopen (toch Riet?) maar het was heerlijk weer dus dat deerde niet.

Op het 538 plein was het superdruk en Geer was aan het zingen. We zochten een plekje in het gras, achterop het veld en zijn daar de hele dag niet meer weggegaan. Biertjes gehaald, pannenkoek gegeten en tussendoor even 020 onderzeiken naar het toilet. Ons kostelijk vermaakt met de mensen om ons heen, die ofwel een ballentent van bierblikjes maakten of smakelijk een broodje falafel zaten te eten smile

 

Toen aan het einde van de dag Di-rect klaar was met spelen (eigenlijk de enige band die we bewust hebben gezien) zetten we de voettocht richting station in en konden we dit jaar gelukkig gewoon de trein terugnemen.

Al met al een erg geslaagde dag!

.: Reacties

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]