.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Huizenkoorts en Mysteryland

Huizenkoorts en Mysteryland

Ze zeggen wel eens dat je vierkante ogen krijgt van te veel naar een TV/beeldscherm kijken, maar mijn ogen hebben er inmiddels een puntdakje bovenop...

Afgelopen weekend intensief gezocht naar een huisje, maar wat kan je jezelf daar in verliezen zeg. Er is zoveel keus, en eigenlijk is geen huis (binnen je budget wink) perfect. Dus dan zoek je nog maar even verder. Gelukkig heb ik al wel een aantal hele leuke opties gevonden, wellicht binnenkort één hiervan bezichtingen.

 

Verder heb ik ook regelmatig met Erik contact gehad de laatste dagen. En hij snakt weer naar een portie onvervalste Nederlandse beats. Zodoende dat we alvast kaartjes hebben gekocht voor Mysteryland, op 25 augustus in de Haarlemmermeer. Wordt cool!

.: Reacties
Eric 

Volgende week dinsdag mijn eerste bezichtiging bij een huis in de buurt van de Meent, spannend!
Eric - Website 

En de kaartjes voor Mysteryland zijn binnen, vet!
Eri[k] 

Onvervalste Nederlandse beats ja... man, man, man wat wil ik graag weer 'ns een portie techno/electro tot mij nemen! Buiten de steden Sydney en Melbourne kom je bijna nergens goede feestjes tegen. Het pubcultuurtje overheerst. 3x Boe !

 

De livesets die ik hier op mijn minidiscjes heb zijn al helemaal grijs gedraaid. Ik ben toe aan nieuw materiaal...  Helaas moet ik daar nog even op wachten. Maar goed, met De Parade van Rotterdam en Mysteryland in 't vooruitzicht overleef ik het hier wel. smile

Eric 

Net wezen kijken bij het huis op de Meent, maar dat was niet veel soeps. Locatie is prachtig, maar er moet nog veel gebeuren om het in te richten en ook qua ruimte was het wat onhandig ingericht.

Nog maar wat andere huizen bekijken dus! 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]