.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pluk de dag: afsluiting van het seizoen

Pluk de dag: afsluiting van het seizoen

Het was weer lachen, gieren, brullen vanavond bij Theatersport in 't Kapelletje. Het was de afsluitende avond van dit seizoen bij Pluk de Dag.

 

We hadden al een flinke warming up gehad bij Angelo Betti, waar we een heerlijke pizza hebben gegeten maar vooral ook veel hebben gelachen! (zweetschouder). Bizar toch hoe druk het in die tent is, mensen hebben er rustig meer dan een uur wachten voor over...

 

Daarna door de stortregen naar het theater aan de overkant van de straat, en hoewel het niet meer dan 50 meter is, was iedereen drijfnat. De nieuwe vriend van Janneke ontmoet (Nils, aarige kerel) en Richard en Korstiaan ontmaagd in de darkroom van de Theatersport.

 

Het was een clash of the titans: oud-020 tegen oud-Rotterdam met bij de uit-spelende partij een jeugdheld: Bert (Op glad ijs, in het vliegtuig: kutweer!). Vele hilarische scènes passeerden de revue; met het kruisverhoor, opera over de grasspriet, ode aan Carla (met je mooie tenen!) en nog veel meer van dat moois. Aan het eind van de avond was de stand gelijk: 78-78, nog nooit eerder vertoond (die avond wink).

 

Al met al hebben onze lachspieren weer aardig wat training gehad en heeft het ook weer aardig wat mooie quotes opgeleverd. Over drie maanden begint het nieuwe seizoen weer!

.: Reacties
Laura 

Het was zeker helemaal hilarisch!!

Heb erg veel lol gehad, helemaal top.

Kijk wel allemaal uit voor schouderzweten............

 

Lau 

Eric - Website 

Ik kwam via de site van pluk de dag nog de foto's tegen van die avond, we staan er wel hier en daar op. Lachen!

 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]