.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Supervet concert Red Hot Chili Peppers

Supervet concert Red Hot Chili Peppers

Afgelopen zondag waren we met twee auto's afgereisd naar het zonnige regenachtige Nijmegen, waar de Red Hot Chili Peppers in het Goffertpark optraden.

 

Na een lekkere lunch gingen we met de pendelbus (waar mensen rustig in een 3 keer zo lange rij gingen staan) naar het park. Na een kort busritje kwamen we in het redelijk natte park.

 

Het begon met een fantastisch optreden van Mickey Avalon, waarbij hij echt van alles (pizza, broodjes, flesjes) naar zijn hoofd kreeg. Hij maakte dan ook erg slechte muziek. Na een optreden van de tweede support act konden de Peppers beginnen.

 

Het geluid stond in het begin wat zacht, maar na een kwartier werd dit wel een stuk beter. Een opzwepende begintrack als Can't stop kwam hierdoor wat minder uit de verf, maar daarna werd het al snel beter. Met de invallende duisternis kwam de lichtshow goed tot z'n recht en met nummers als By the way en Give it away in een funky jasje was het een erg geslaagd concert.

 

De terugweg verliep wat langzaam, de pendelbussen reden niet echt meer ("Ik zie meer bomen dan bussen" - Peter) dus besloten we te lopen. Na een half uurtje bij de auto, nog eens 45 minuten voordat we Nijmegen uit waren en op de snelweg zaten. Om 02:00 kon ik lekker mijn bed in smile

 

PS. O ja, we hebben min of meer besloten dat we naar Lowlands gaan, vet! Kaiser Chiefs!

.: Reacties

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]