.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Privéconcert Relax in So What! Gouda

Privéconcert Relax in So What! Gouda

Gisteravond één van de leukste concerten meegemaakt die ik ooit heb gezien, zeker wat prijs/kwaliteit verhouding betreft!

Voor 10 euro hadden we een kaartje gekocht voor Relax in So What! in Gouda. Een soos die we helemaal niet kenden, en ook niet wisten wat we er van konden verwachten.

 

Eenmaal aangekomen bleek het een boerenschuur te zijn waarin een jeugdsociëteit was gevestigd. Nadat we ons als daglid hadden ingeschreven (en Nathalie om haar identiteit was gevraagd wink) konden we consumptiebonnen kopen: 1,40 per stuk. Dat zijn nog eens prijzen!

 

Andere vraag die we hadden was hoe laat het zou beginnen. Duren waren open vanaf 22.00 en zouden sluiten om 0.00; maar nergens stond een starttijd. Rond 23.15 ging opeens het licht uit en begon de intromuziek, het concert begon!

 

Op dat moment waren er denk ik zo'n 70-80 mensen binnen en de So What? is net iets groter als een ruime huiskamer, het was dus echt een heel intiem concert waarbij Relax een hele goede performance gaf en er echt een feestje van maakte.

 

Na de show kwamen ze nog ff de zaal in om een praatje met iedereen te maken en kreeg Laura zowaar een sticker van Llewy wink Zeer voldaan vertrokken we weer uit de polder richting het grote Rotterdam! Memorabel concert, bedankt Relaxte gasten!

.: Reacties
Laura 

Het was echt f*cking RELAX!!!!!!!

 

Waar zijn de foto's??

Eric - Website 

Inderdaad, de foto's!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]