.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

FFWD Dance Parade, geen Appelpop, wl Belgische Ardennen

FFWD Dance Parade, geen Appelpop, wl Belgische Ardennen

Het was weer een memorabele editie van de FFWD Dance Parade (nee, geen Heineken meer, tegenwoordig sponsort fitnessketen Fit for Free).

Weer was prachtig, de flesjes Vodka-Red Bull waren gevuld en er reden 40 trucks met vette muziek door de Rotterdamse binnenstad.

Nadat we alle wagens hadden gezien en lekker hadden gedanst achter de truck van Michel de Hey aten we nog even een lekker broodje bij de Subway en een ijsje bij De IJssalon. Hele gave dag!

Natuurlijk zijn er wat leuke foto's van! (En het leverde ook wat leuke quotes op wink)

 

Hoewel de line-up van Appelpop er erg leuk uitziet, zal ik er helaas niet bij zijn. We zijn dan namelijk met Hoppinger op team-weekend. Hoogstwaarschijnlijk lekker actief bezig in de buitenlucht (Belgische Ardennen), ik hoop alvast op wat lekker weer dus. (Net zoals op Lowlands trouwens!)

.: Reacties
Laura 

Was zeker een goed feestje.

Toch bizar dat de danceparade je altijd weer terug brengt naar het onwijs bezopen zijn. Ook een terugkerend evenement zeg maar op de parade!

Ik heb ook nog hele toffe foto's!

 

Jammer dat je er niet bij bent op appelpop. 

Eric - Website 

Ja, dat probleem had ik ook. Dance Parade is zo'n terugkerend moment dat je de alcohol écht voelt wink

 

En ja Appelpop, ik had er graag bij geweest, maar Hoppinger uitje wordt ook heel vet. Moeten maar kijken of we Relax ergens anders nog kunnen zien smile 

Eri[k] 

Ja ja, was 'n fijn "welkom thuis" feestje daar in Rotjeknor. Wel grappig dat ik meteen in de Subway beland ben. Deze keten heb ik 100% vermeden in Ozzy omdat ik het daar gewoon echt niet wilde eten (want meat pies zijn lekkerder !).

 

Gek trouwens dat jullie je zo dronken voelde. Ik had helemaal geen last van die gratis Coke Zero blikjes. Ook het Gemeentepils [tm] vond ik niet zo sterd deze keer, ghehe... 

 

Op naar de volgende Fitnessparade in 2008 ! 

Eri[k] 

Oeps ! 

sterd = sterk

 

Zou dat de nasleep zijn van mijn drinkfestijn aldaar ? 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]