.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Yesterday was a Mystery

Yesterday was a Mystery

We keken er al reikhalzend naar uit, ons bezoek aan Mysteryland gisteren. Erik was na een half jaar Australië toe aan een portie gezonde Hollandse BPM, ik was vorige week op Lowlands goed opgewarmd voor het nodige danswerk.

 

Klokslag 12.00 stonden we op het terrein en we gingen niet eerder weg dan dat we het laatste vuurwerk hadden gezien. En daar tussenin... genoten bij Heiko Laux, gespeeld op de Wii (had Erik nog niet gedaan), ballerina's gekeken in de Minimal Madness tent, gedanst op Joris Voorn, helemaal uit onze stekker gegaan (nou ja, ik dan) op een vette remix van Killing in the Name door Dr. Lektroluv, staan hakken bij de r_AW tent van Thunderdome en afgesloten in de Techno tent met Chris Liebing.

 

En dan vliegt zo'n dag voorbij, maar zoals Harm Edens altijd zegt; gelukkig hebben we de foto's nog!

.: Reacties
Eric - Website 

Hee Erik, je bent niet de eerste wink

Wat ik nog even wilde vermelden waren de vele coole reacties op Erik zijn shirt. Heel veel mensen spraken hem aan, riepen iets cools of maakten zelfs een foto!

Dus, als je (bijna) net zo cool wilt zijn als Erik... 

Eric - Website 

Lang leve eMule! De remix die Dr. Lektroluv gebruikte leek heel erg op deze: RATM - Killing in the Name (Sebastian Remix)
Eri[k] 

Scooby Doo, Where are you ? We've got a mystery !

 

Mystery 1)

Welk van de DJ's met een Apple Macbook Pro zouden deze ook echt gebruikt hebben ipv. alleen maar neerzetten voor de show ? Ik verdenk Heiko Laux wel van wat Apple-moes in zijn set. Was zeker een vette opwarmer.

 

Mystery 2)

Hoe oud is 18 jaar tegenwoordig ? Van sommige mensen was bijna met 100% zekerheid te zeggen dat ze zich goed verschuilden achter hun vermomming. Dus dat groepje ballerina's bij de Minimal Madness??? Volgens mij een groepje 3e of 4e-klassers met een CKV-opdracht.

 

Mystery 3)

Wat is er met mijn gevoel voor hardcore gebeurd ? Hoewel ik idd. heb staan hakkuh bij de r_AW tent (het bewijs is te hard om te ontkennen) vond zelfs ik het op een gegeven moment meer herrie dan muziek. Gelukkig werd mijn binding met 'onze muziekstroming' toch nog bevestigd in de RaveJeUit-tent waar Flamman&Abraxas helemaal losgingen met hun collectie oud-hollandsche gabberplaten. Mysterie is dus opgelost: ik ben meer van de jong-belegen dan de hollandse nieuwe. 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]