.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Goedgevulde uitgaans-agenda

Goedgevulde uitgaans-agenda

Soms loop je kort achter elkaar tegen een hoop leuke dingen aan: a.s. zaterdag ga ik naar Michel de Hey's verjaardagsfeestje, net kwam ik tot de ontdekking dat ook Herr Zimmerman binnenkort jarig is.

 

En wie nodigt hij uit? Niemand minder dan Dr. Lektroluv! De kaartjes zijn alvast besteld. Van de ene Belgische held is het een kleine stap naar het Belgische festival I Love Techno op 11 november in Gent. Wat een line-up: Hacker&Miss Kitten, Simian Mobile Disco, Underworld (die we de dag ervoor in de HMH zien), Trentemoller, Dave Clarke en ook de dokter is daar van de partij.

 

Verder zijn er nog een aantal concerten die ook wel de moeite waard zijn: Groove Armada 19 okt in HMH, Editors in 013 of Paradiso, Bloc Party 7 nov in HMH en Justin Nozuka (echt een aanrader!) in Rotown op 26-11.

 

Keuzes, keuzes...

.: Reacties
Eri[k] 

Zo is er nooit wat, zo staan ineens weekeinden volgepland. Tja, en dat je dan I Love Techno moet laten schieten omdat er de avond van tevoren een kijkje in de onderwereld genomen is lijkt mij dan niet zo'n drama.

 

Verder zie ik wat namen die mij onbekend overkomen: Editors, (Bon bon) Bloc Party,  Justin Nuzuki.... geen idee. Is dus ook geen keuze voor mij. smile 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]