.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

I Love Techno, deel 2

I Love Techno, deel 2

De hoge verwachtingen werden gisteravond méér dan waargemaakt: I Love Techno was vet!

Erik en ik vertrokken rond 5 uur richting Gent en arriveerden daar 1,5 later. Onze maaltijd nuttigden we in 2 sterren cafetaria 't Passantje, alwaar de verrassende Bambi saté op het menu stond, we hebben maar niet gevraagd wat erin zat...

 

Na deze vullende maaltijd wisten we op slinkse wijze een parkeerplaats nabij het Flanders Expo center te veroveren, zodat we slechts een klein stukje hoefden te lopen.

De entree van het festival was heel anders dan we hier in Nederland zijn gewend. Heel veel indrinkende mensen (om 8 uur 's avonds) met flessen alcohol en op dat moment al volledig de weg kwijt.

Veel nationaliteiten, naast B en NL waren er ook genoeg F, L, D, ES en I's. Vooral deze waren ook op drugs uit, iets waar we die avond als Hollanders regelmatig om werden gevraagd.

 

Maar dan het festival zelf; echt supercool. De locatie was supergroot, met 5 zalen De live-acts waren top: Alter Ego, Digitalism en Trentemoller, die ook uitblonk met een spectaculaire liveshow en live drums/gitarist. Er heerste ook echt een festival-sfeer: meer dan eens werd er luidkeels meegezongen, bijvoorbeeld met Rocker van Alter Ego en toen de gitarist van Trentemoller Seven Nation Army van the White Stripes inzette.

 

Verder was Dr. Lektroluv cool, Monica Electronica draaide goed en Ellen Alien draaide een lekkere Techno set, één van de weinige. Wat verder is het eigenlijk vooral veel Minimal en Elektro, maar wat lekker allemaal!

 

Volgend jaar weer?

 

PS. Wat me nog wel opviel; de overeenkomst tussen het logo van I Love Techno en de albumhoes van Fischerspooner - Odyssey.

.: Reacties
Eri[k] 

"...alwaar de verrassende Bambi saté op het menu stond, we hebben maar niet gevraagd wat erin zat..."     Dat hebben we dus ook niet gedaan bij de bestelling van de cheeseburger. Had misschien wel beter geweest, aangezien we nu verrast werden met een kingsize burger op een minibroodje met daartussen naar mosterd smakende saus en een halfdoorzichtige  plak smurrie waarvan we dachten dat het kaas zou zijn. Een beetje vreemd, maar wel lekker.

 

Wat het festival betreft sluit ik mij helemaal aan bij Eric. Trentemøller was echt heel vet. Het licht, het geluid, de sfeer. Alles sloot goed op mekaar aan. De ietwat teleurstellende act van Simian Mobile Disco werd overschaduwd door herr Alter Ego en zijn vriend. Wat was hij goed zeg !  Rauwe/puristische electro, maar soms ook heel toegankelijke deuntjes. Vernieuwend materiaal, maar soms ook goed klassiek werk als 'Rocker'. Genieten !

 

Eric, jij zegt trouwens dat Ellen Alien als één van de weinige echte Techno draaide, maar vergeet niet dat het onze eigen schuld is dat het meer ILoveElectro werd dan ILoveTechno. Als we bij AdamBeyer en Dave Clark hadden gestaan dan hadde de trommelvliezen gedreun van een heel ander kaliber te verduren gehad. Hoe dan ook: I Love I LoveTechno 

 

PS. Lekker fotosoepje heb je gebrouwen met ILT en jouw logo. (wat dan wel weer gejat is van dat boekje met die aap)

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]