.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

NYE @ Erasmusbrug was super!

NYE @ Erasmusbrug was super!

Ik had van te voren niet al te hoge verwachtingen, dan kon het alleen maar meevallen. En dat deed het zeker!

Complimenten voor de organisatie van de Nieuwjaarsnacht die gisteren op de Wilhelminakade in Rotterdam werd georganiseerd! Gave locatie, met lichten, lasers, vuur en podia op en rondom dé brug van Nederland. (Ivo!) 

 

Met een gezellige groep van 12 mensen gingen we al redelijk vroeg naar het terrein, maar dat was geen straf; de DJ's draaiden erg lekker, met een mix van huidige clubhits en klassiekers als Pullover van Speedy J. Erg vet! Het optreden van Kane was ook wel oké, "Rain down on me" blijft een goede meezinger.

Ook het collectief aftellen tot 2008 gaf een erg goede sfeer, hopelijk wordt het volgend jaar weer georganiseerd!

 

Hierbij wens ik iedereen een super 2008, met veel geluk en gezondheid!

.: Reacties
Eri[k] 

Oudejaarsavond/nieuwjaarsnacht was zeker geslaagd daar op de Wilhelminakade. Lekkere deuntjes (met soms een zomercarnaval-achtig tintje), gezellige mensen om ons heen en een goede sfeer in het algemeen.

 

De mist had ook wel zijn bijdrage: het vuurwerk zorgde ervoor dat de hele hemel in allerlei kleuren oplichtte. Van de brug van Nederland (zo zo, Ivo) zagen we toen eigenlijk al niets meer... 

Ray 

Eric jongen,

 

Al het beste voor het nieuwe jaar! Laat het wederom een nieuw jaar met nieuwe ontwikkelingen zijn, een jaar in een nieuw huis, een nieuwe titel (Hoppinger van verdienste) en wellicht ook een nieuwe liefde? En natuurlijk ook weer met veel leuke feestjes!

 

Blij te horen dat jullie NYE zo leuk was!! Ik was bij een feestje bij een vriend in een flat bij hofplein in de buurt op de 9e verdieping met uitzicht over de binnenstad, het was alleen zo mistig dat de erasmusbrug en het vuurwerk daar niet eens te zien waren!

 

Tot gauw weer!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]