.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Huis-update: foto's en de stukadoor

Alweer ruim 3 weken na de laatste update, dus er is alweer heel wat gebeurd! Met de naderende installatie van de keuken (en komst van stukadoor) werden daar de pijlen op gericht.

Elektrapunten werden uitgehakt en dozen geplaatst, veelvuldig werd er purschuim gebruikt (wonderlijk spul is dat toch).

De stukadoor is afgelopen week bezig geweest en van wat ik dinsdag gezien heb is dat echt oogverblindend! Het lijkt wel een ander huis! Oordeel zelf op de foto's. Daar kun je ook alvast mijn eettafel + stoelen zien. 

 

Dinsdag heb ik de keuken gekocht, met wel wat haken en ogen. Maar goed, deze wordt de 29e bezorgd (ook het werkblad) en op 5 en 6 mei geïnstalleerd. Vóór die tijd alvast de muren en plafond witten en de tegels leggen.

 

Ja, ja, het wordt al echt een huis!

.: Reacties
Eri[k] 

Hahaha, hoe mooi is dat.   "Kijk hier is mijn nieuwe tafel. De stoelen koop ik niet"  ...  "Kijk hier staan mijn stoelen, de tafel koop ik niet".   Had je niet gewoon even wat spullen bij mekaar kunnen slepen daar in die woonwinkel ? Dat maakt het voor ons ericdevospuntenellers wat simpeler !  Nou ja, hoe dan ook ziet het er allemaal mooi uit.  Wel ben ik benieuwd naar de keuken met haken en ogen. wink
Laura 

Tja Erik we hebben in de winkel inderdaad onwijs lopen slepen met allerlei spullen. Stoelen, tafeltjes, tv's etc alleen kwamen we erachter dat toen we alles terug hadden gezet Eric nog wat foto's wilde maken.....

 

Verder ziet het er met het stucwerk helemaal super uit!!! Echt bizar het verschil dat dat maakt!!! Let me know als ik kan komen verven. Ik heb nu toch vakantie.

 

 

Eric - Website 

Sommige mensen winnen een vakantie of Full HD TV, bij mij is het wat toepasselijker: met een prijsvraag uit de FHM win ik een professionele schroef/boormachine van AEG!

 

Vandaag lekker de 2e laag latex in de keuken aangebracht, ziet er echt mooi wit uit! Morgen tegelen, zodat de keuken maandag zonder problemen kan worden geplaatst!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]