.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Techno, techno en techno (Gast-post door Eri[k])

Techno, techno en techno (Gast-post door Eri[k])

Awakenings stond afgelopen weekeinde in het teken van de feestelijke opening van Factory10, de nieuwste uitgaansplek van Rotjeknor. Nou ja, nieuw.... het is eigenlijk nog steeds gewoon de Maassilo op zuid, maar dan met een uitbreiding op de tiende verdieping. In plaats van de gebruikelijke twee grote zalen is er nu dus een derde zaal. Iets minder groot, maar wel heel sfeervol door de vele buizen die door de muur naar de vloer lopen. Industrieel ten top. Beetje jammer wel dat de twee liften logistiek gezien erg onhandig geplaatst zijn (er moesten beneden dranghekken voor de nooduitgang gezet worden) en qua capaciteit erg tekort schieten (21 personen per lift!). Maar goed, daar kijken we dan wel even doorheen.

 

Drie zalen vol techno, maar geen enkele zaal was hetzelfde. Techno is immers niet altijd gewoon techno. Voor hen die het eens zijn met deze uitspraak is een feest als Awakenings zeker een bezoek waard. Er was namelijk een zaal waar de hardere variant van techno gedraaid werd (tekno, industrial), een zaal waar de meer toegankelijkere variant van techno gedraaid werd (combinatie van detroit met minimal) en een zaal waar de trendy/moderne variant van techno gedraaid werd (minimal in combinatie met electro). Eric en ik hebben de hardere zaal eigenlijk heel de nacht links laten liggen en wisselden van de toegankelijkere variant naar de trendy variant, afhankelijk van de dj's die op dat moment draaiden.

 

Over dj's gesproken, wat een goede keuze van Awakenings zeg! Niet alleen waren er grote namen, maar ook was er aanstormend talent en (voor ons) onbekende namen. Altijd leuk om weer wat nieuws te horen en nieuwe namen te leren kennen. Zo was daar ineens Jon Gaiser uit Amerika en Petter uit Zweden. De eerstgenoemde wist op zijn appeltje hele fijne geluiden te produceren. Je zou zeggen dat dat makkelijk is, maar aangezien ik van bovenaf heb gezien hoe druk hij doende was met allerlei aangesloten apparatuur om het beste uit de software te halen weet ik nu wel beter. Petter was daarentegen nog van het vinyl, maar maakte grote indruk door zijn goede muziekkeuze. Er was een duidelijke lijn te horen in zijn optreden, waarbij subtiel van stijl gewisseld werd en er een aantal goede hoogtepunten ingebouwd werden. Kortom, twee namen om te onthouden!

 

Goede optredens, een prima verlichting en hele gave visuals op megagrote schermen. Dit in combinatie met een prettig publiek van technoliefhebbers en een fijne sfeer maakten Awakenings tot een topper.

 

En toen werd het al weer licht. Met de raampjes van mijn bolide open werden onze oren na een stevige dosis techno getrakteerd op een rustgevende muzikale sessie van vroege vogels. Ook live, maar dan wel zonder computer.

.: Reacties
Eric - Website 

Het was inderdaad heel erg vet! Het was alweer even geleden dat ik zo vet ben wezen stappen, hulde aan de organisatie!

 

Hierbij ook een korte sfeerimpressie smile

 

Kijk ook op het Awakenings YouTube kanaal.

Laura 

Was zeker een vet feestje!!!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]