.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Heb ik wat van jou aan?

Met die vraag is de nieuwe website www.hebikwatvanjouaan.nl van start gegaan met daarop bijzondere t-shirts die gewoon een tikkeltje gestoord zijn. Geen aanstootgevende teksten of rare plaatjes dus. De t-shirts brengen geen vrede op aarde… maar wel echt polderdesign op katoen. Vriendelijk, vrolijk en met een Nederlands tintje.

 

Door zes bijzondere ontwerpen bij de opening van de website is de toon gezet. De moderne beeltenis van “huisje, boompje, beestje”, een woordgrap in de vorm van een “eenarmige bandiet” en een logo voor water in de vorm van “Gemeentepils” laten zien dat hier met een knipoog naar de Nederlandse taal gekeken wordt. Op de website valt te lezen dat dit slechts het begin is en dat er nog vele ontwerpen volgen.

 

Hebikwatvanjouaan?nl is een initiatief van grafisch ontwerper Erik van Kranenburg, die op festivals en op straat steeds meer opvallende t-shirts zag verschijnen. Het viel hem op dat veel t-shirts van hetzelfde soort zijn, namelijk schokkerend of ordinair. Hoewel sommigen er leuk uit zagen, miste hij de vrolijkheid en spontaniteit en besloot vervolgens zelf aan de slag te gaan.

 

De t-shirts worden via de website www.hebikwatvanjouaan.nl verkocht en kosten tussen €19,45 en €27,95 per stuk.

.: Reacties
Eric - Website 

Ik heb mijn eerste 2 shirts al besteld, helaas waren ze niet op tijd binnen voor Pinkpop sad
Korstiaan 

Zit nog steeds een bug in http://www.hebikwatvanjouaan.nl/winkel

 

In de header is ongeparste php code te zien :x

Korneel - Website 

hmm. Zou kunnen komen door ipv <?php de korte versie te gebruiken, dus <?

 

Maar ontopic: Leuk leuk smile 

Kunnen we ook eigen teksten en ontwerpen doorspelen? 

Eri[k] 

Bug, bug, bug...  onvolkomenheid ! smile
Wat vond je trouwens van de rest (dus niet de code), Korstiaan ? Dat is namelijk hetgeen waar de website voor is opgezet; t-shirts met vrolijke ontwerpen.

 

@Korneel:

Eigen teksten en ontwerpen kunnen zeer zeker doorgespeeld worden. Hoewel mijn hersenpan nog aardig aan het pruttelen is en er zodoende nog tal van ideeën zijn, zijn andere voorstellen meer dan welkom.

 Sterker nog, de gedachte achter de naam Hebikwatvanjouaan.nl is dat ik ontwerpen van/voor mensen uit kan werken die zelf niet creatief/vaardig genoeg zijn om het netjes uit te beelden. Misschien heb ik dan later wel iets van jou aan !

 

 

Eva 

Té gek! Ik heb me 'kroepoek kroepoek' shirt vandaag besteld!
Eri[k] 

Van het kaliber 'kroepoek kroepoek' is er nu ook een t-shirt met de tekst 'cool cool'. Niet uitgefloten door een oostindische duif, maar door een coole mees met een stropdas. Juist ja, de Coolmees.
Eri[k] 

Ennuh, vraagje aan Eva. Heb jij al leuke of bijzondere reacties gehad op het t-shirt ? Daar ben ik namelijk wel benieuwd naar !
Eva 

Ah 'cool'! Ik heb hem vandaag binnen gehad, maar ik zal het via dit forum doorgeven of ik (leuke!) reacties krijg!

Eva 

Nederland is gewoon té verlegen tegenwoordig om je te complimenteren! Al kwam er bij een medewerkster van de AH een klein glimlachje te voorschijn, na het zien van mijn shirt..
Eri[k] 

Jeetje, Eva, da's niet zo mooi. Een oostindische duif die "kroepoek kroepoek" zegt is toch geniaal ! (al zeg ik het zelf) Nou ja, misschien dat die glimlach van de AH-medewerkster dan juist wel een groot compliment is.

 

Ikzelf merk met mijn letterbrei (hebikwatvanjouaan?nl in een vierkant) dat mensen dat wel lezen. In de metro bijvoorbeeld als iedereen een beetje naar elkaar staat te staren.

 

Gisteren tijdens de danceparade heb ik ook wel wat mensen een poging zien doen om het te lezen, maar ja... toen had ik wel vette concurrentie van dreunende vrachtwagens die eigenlijk al de aanwezige aandacht opeisten. 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]