.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pinkpop 2008; kan het beter?

Pinkpop 2008; kan het beter?

Het is weer voorbij. En hoewel het lekker is na 3 dagen weer lekker onder de douche te stappen, rustig naar het toilet te kunnen en een lekker bed te hebben, mis je toch wel het heerlijke relaxte van een festival.

Lekker niets doen, in het gras hangen, bier drinken, muziek luisteren, dansen, bier drinken, lachen, gesprekken aanknopen met wildvreemden, foto's maken enz. enz.

 

Gelukkig is Lowlands 2008 nog maar 2,5 maand wachten! (heb zojuist kaartjes besteld)

Ben benieuwd wat Jan Smeets voor volgend jaar (40e editie, jubileum) in petto heeft. Er gaan geruchten over Coldplay en/of Eddie Vedder. Ik ben er igg weer

bij!

 

Top 3

  • Rage against the Machine. Geen twijfel. Jeugdhelden maken reputatie meer dan waar en het gaat helemaal los vooraan het veld. Beste concert dat ik ooit heb meegemaakt! Hoewel niet iedereen er zo over dacht blijkbaar.
  • Gezelligheid. Wat is iedereen toch altijd aardig voor elkaar op een festival. Maar ook leip. Bijvoorbeeld de 'TIMMY!' sessie van zaterdagnacht.
  • Metallica/Groove Armad. Gedeelde 3e plek. Twee heel verschillende acts, allebei erg goed. Metallica is een fenomeen dat live ook een supershow neerzet. Groove Armada zweepte iedereen op en herhaalden hun vette concert van LL07.

Min 3

  • Campingcapaciteit. Als er wordt gezegd dat de campings om 12.00 open gaan en om 12:45 zijn zowel camping A als B vol, dan gaat er iets niet goed. Mijn vermoeden wordt bevestigd; het probleem zijn de partytenten.
  • Pinautomaten. In deze tijd van electronisch betalen zijn de wachttijden bij de pinautomaten té lang. Waarom kun je niet bij elke (of anders 50% van de) bonnenkassa's pinnen?
  • Drukte. Waar was de relaxte Pinkpop vrijdag? Ook in het verkker duurde alles veel langer dan normaal. Oké, oké, we kregen er wel Metallica voor terug smile

Media

Check de zelfgemaakte foto's.

 

Check de filmpjes:

Groove Armada - SuperStylin'

Groove Armada - Fogma

 

RATM - Killing in the Name

.: Reacties
Laura 

het was echt bizar!!!Zit nog steeds op een roze wolk te genieten van wat ik allemaal heb gezien!

Was een zware dag gister, hopen dat t vandaag beter gaat!!!smile 

Eri[k] 

Goed om te lezen dat Pinkpop de file en de eerste regenbuien waard was ! Ik kan mij niets voorstellen bij de combinatie "beste concert" en de geluiden van RATM, maar dat zal vast liggen aan het feit dat mijn jeughelden in een andere muziekcategorie actief waren.

 

Overigens, was het niet Rage Against The Visitor ipv. against the Machine ???  (va. 4:35)

Eric - Website 

Oei, zo zie je maar, sommige beveiligers zijn geen lievertjes...

Gelukkig geen last van gehad, stond daar wel vlakbij trouwens (iets naar rechts) 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]