.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Klusupdate: badkamer en radiatoren

De afgelopen drie weken is er hard gewerkt in mijn badkamer en toilet; en dat begint zijn vruchten af te werpen. De badkamer is op de vloer na helemaal betegeld en alle leidingen zijn mooi weggewerkt.

In het toilet heeft de oude pot + reservoir plaatsgemaakt voor een nieuwe en hier is een verlaagd plafond met mooie spotjes gemaakt.

 

Daarnaast zijn we nog druk bezig geweest met de radiatoren, die donderdag zijn opgehangen. Het cv systeem werkt nu weer -moesten wel even de thermostaat op 24 gr. zetten omdat hij anders niet aansloeg- en deze kan ik nu lekker regelen met een klokthermostaat en thermostaatkranen.

 

Binnenkort opdracht geven voor het dubbel glas en dan vooral veel schilderen (muren plafonds). Verhuisdatum is gepland voor ná de vakantie zal eind augustus worden denk ik (met Lowlands en Mysteryland bij elkaar).

 

PS. Klushulp is nog steeds van harte welkom! Ben je handig met een verfroller of wil je stopcontacten aansluiten? Stuur maar een mailtje! wink

.: Reacties
Jos & Wilma O. 

Ziet er goed uit allemaal, nog even doorbijten en dan eindelijk verhuizen....
Eri[k] 

En? Heb jij de uitvinder van het 'veegvast' al kunnen achterhalen? (om hem vervolgens achter het behang te plakken)

 

Trouwens toch wel weer bijzonder dat jij weer een uitspraak durft te doen over een verhuisdatum... Lowlands en Mysteryland zijn hierbij natuurlijk best wel vetragende factoren. Zal het eind augustus kunnen worden ? Nou ja, maakt verder niet uit... september kan ook een mooie maand zijn. wink 

Eric - Website 

Haha, ja, eerste 2 weekenden na vakantie wordt hem ook niet inderdaad. Denk dat september een mooie tijd is. Ben ik 9 maanden bezig geweest bigsmile
Eri[k] 

Hahaha, "ben ik 9 maanden bezig geweest"..... dat klinkt als een (zware?) bevalling. Beschuit met h/m-uisjes bij de officiële oplevering ?

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]