.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Klusupdate: It's been a long time

Klusupdate: It's been a long time

Het is alweer even geleden dat er klusupdate was (bijna 2mnd, 6 juli om precies te zijn) maar dat had natuurlijk een reden. Ben lekker op vakantie geweest en heb inmiddels ook alweer 2 festivals achter de kiezen: Lowlands en Mysteryland die beide erg vet waren!

 

Maar wordt gewoon doorgeklust op de MW75; hoewel, 'gewoon'... Heel veel respect voor mijn ouders die tijdens mijn vakantie en afwezigheid gewoon doorbikkelen. Zo kwam ik terug van vakantie en was bijna de hele laminaat vloer gelegd! Echt supergaaf!

 

Wat is er verder gebeurd? De keuken is helemaal afgemonteerd, badkamer en toilet  zijn af, alle lichtschakelaars en stopcontacten zijn gemonteerd, vrijwel alle wanden zijn geverfd en deuren zijn geverfd.

Het afwerken kan nu dus beginnen en voorzichtig heb ik al een cirkel om het weekend van 20&21 september gezet, dan zou ik graag verhuizen.

 

Voor die tijd dus nog e.e.a. latexen, plinten leggen, vensterbank plaatsen en een bed en kledingkast kopen. Maar belangrijkste: het eind is in zicht! Geniet mee door het bekijken van de foto's! En mocht je in de weekend in september nog zin hebben om te komen helpen, meubels in elkaar zetten, schoon te maken, zaken af te ronden; je bent van harte welkom!

.: Reacties
Truus 

Je maakt het wel erg spannend als datum om te verhuizen : 20-21 sept. dat wordt nog even aanpoten.

Ik zal kijken of ik nog een weekend kan komen klussen.

(ha, ha). 

Eric - Website 

bigsmile bigsmile bigsmile bigsmile bigsmile

 

Jullie hebben je sporen al meer dan verdiend!

Dat weekend is wel een streef datum, denk ook wel dat het haalbaar is. Maar eventueel kan het ook het weekend ná Parijs, dan wordt het 4&5 oktober.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]