.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Seriously...5.637.937 euro!

Opbrengt serious request 2008

Vanavond was de finale van de Serious Request 2008. En jeetje, wat een prachtige radio/televisie was het zeg...emoties tot en met. Kippenvel bij het live optreden van Ilse de Lange en tranen bij de aanblik van de 3 DJ's die naar de reportages van Eric Corton luisteren.

 

Cheque met eindbedrag Serious request 2008Ongemerkt krijg je binnen een aantal dagen toch heel veel empathie voor die jongens die daar voor het goede doel een inzamelingsactie houden. Doordat ik de radio en TV zo'n beetje 24/7 aan had staan krijg je alles mee; veilingshow met Najib Amhali, Armin van Buuren die het hele plein in Breda opzweept, Jordy van Loon die met Verliefdheid hetanthem van 2008 werd, Ilse de Lange die freestyled met rapper Mike G, Gerard Ekdom die 50.000 handen schudt enz. enz.

 

Maar het resultaat was er dan ook naar, ze gingen ruim over de target van 2.5 miljoen euro heen, waardoor na een bijdrage van de staat het eind bedrag op €5.637.937 (and counting) uitkwam!

.: Reacties
Laura 

Zeker kippenvel!!! De laatste reportage van Eric Corton waar ze met zn allen naar zaten te luisteren en waarz e zo geëmotioneerd van raakten was bij mij een slik-moment!! Fantastische actie ieder jaar weer!!
Eric 

Ja, dat moment moest ik ook serieus wel ff een traantje laten, ook toen ze het huis uit liepen en je Giel zo geëmotioneerd zag. Mooie actie!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]