.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pixar short: Presto

Ik heb gisteren Wall-E gekeken, briljante film, weer een meesterwerkje van de mensen van Pixar. Wat ook altijd heel goed is, zijn de shorts die voor de film worden getoond.

 

Maar 'Presto', over een goochelaar en zijn konijn, vind ik toch wel één van de grappiste die ik tot nu toe van heb gezien. Oordeel zelf:

 

 

 

.: Reacties
Eri[k] 

Deze doet het ook heel goed bij tweedeklassers, zo bleek tijdens een 'sinterklaasviering' (met film, strooigoed enzo). Maar niet alleen bij hen, want ik moet er zelf toch ook wel steeds weer om lachen. Heeft wel wat "Looney Tunes"-achtigs. Toppertje dus.
Jermaine 

Geniaal Eric!

 

Als ik thuis ben ga ik hem verder afkijken.

Is er niet een dvd met een verzameling van "Short Films", welllicht leuk tijdens de pauze?

 

 

Groetjes,

 

Jermaine

Yves - Website 

Wall-E is absoluut weer een topper uit de Pixar stal. Ze bewezen met Cars al dat ze prima in staat zijn om  'levenloze' objecten emotie te laten tonen en met Wall-E gaan ze daarin aleen maar verder.


presto is gewoon meesterlijk. Heerlijk hoe dat lieve konijntje alles doet om alleen maar van het worteltje te kunnen eten.

G 

Heb Wall-E in de bios gezien en dus ook Presto. Allebei toppers. Er zou idd een dvd met de short films van Pixar moeten zijn. Die met dat space ship en die met die lelijke grote vogel zijn ook geweldig. bigsmile
Martijn 

Zeker een filmpje voor mij!

Hulde aan Pixar worshippy

 

Dat er nog maar vele mogen volgen! tongue

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]