.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Herinnert u zich deze nog...nog...nog?

Arion en Cupro

 

We schrijven het jaar 2005. De geboorte van Arion en Cupro. Legendarische tekenfilmhelden die het helaas niet verder hebben kunnen schoppen dan één aflevering in de serie van de al even legendarische tekenfilmheld Supermerel. (wie kan de tune niet mee neuriën?)

 

Waarom opeens deze aandacht voor A&C? Nou, de nieuwe website van Keloid Media is gelanceerd! Strakker design, meer ruimte voor de presentatie van projecten en meer interactiviteit in de vorm van animaties.

 

Neem dus snel een kijkje en aanschouw al het moois dat Erik de afgelopen tijd heeft gemaakt. En hopelijk kunnen we nog voor de zomervakantie ook het volgende ontwerp van Ericdevos.nl hierop zien smile

 

PS. Check hier ook de volledige versie van de tekenfilm en probeer de stemmen te raden wink

 

.: Reacties
Eri[k] 

Nou en of ik het mij herinner !  [duh!]

Dat waren nog eens tijden. Wat heb ik gelachen tijdens het inspreken van die filmpjes zeg. Jammer dat het zo ontzettend veel werk kost om dergelijke afleveringen te maken. Maar goed, de figuren zitten nog altijd in mijn hoofd, dus wie weet dat er nog een vervolg komt. 

 

Verder is dit bericht natuurlijk vooral een promotie voor mijn eigen etalage. Dus mensen, volg Eric zijn advies op en ga het zien ! klik niet hier maar daar

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]