.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Nous allons au Maroc!

Na een zeer geslaagde trip naar China in 2005 besloten Eri[k] en ik dit jaar weer samen een mooie reis te gaan maken. Na drie jaar de kust van Zuid-Frankrijk te hebben gezien vond ik het wel tijd voor iets avontuurlijkers.

 

Cassablanca, Meczet Hassana II (c) Zizin http://www.flickr.com/photos/zizin/

 

Tijdens de brainstormsessie liepen de bestemming nogal uiteen; enige randvoorwaarde die we hadden was om niet met een Nederlandse groep op reis te gaan. Peru, Verenigde Staten, Thailand, IJsland, Scandinavië; allemaal kwamen ze aan bod. Uiteindelijk belandden we in Noord-Afrika; alwaar Intrepid een mooie reis door Marokko aanbiedt. Het leuke van Intrepid is dat het internationale groepen zijn, waardoor je ook nog leuke contact maakt met reizigers uit andere landen.

 

Nadat we met de groep tien dagen door het land zijn getrokken en onder andere een overnachting bij de Sahara hebben gemaakt, gaan Eri[k] en ik nog een dag of 8 backpacken langs de noordelijke steden Fès en Meknès om uiteindelijk in Casablanca te eindigen.

 

Vanmiddag hebben we de reis en vliegtickets geboekt en op vrijdag 17 juli vertrekken we naar Marokko. Ik heb er zin in! (en tot die tijd maar alvast beginnen met het oefenen van mijn Frans wink)

.: Reacties
Eri[k] 

Ah, une blog des vacances en mon website favorite: www.ericlerenard.fr. C'est trés bon !  Mais parlé français, c'est un problem pour moi.  Hmmm. Omelet aux fromage !

 

Dit gaat vast een mooie "Intrepid Travel Part 2" worden ! Ook ik heb er nu al zin in.  

 

Eric - Website 

Dat doe je zo: www.ericlerenard.fr !

Best leuk om te lezen smile

Eric - Website 

O mijn god, de Quotes in het frans!

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]