.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Pinkpop 2009: Nagenieten

Pinkpop 2009: Nagenieten

Het was weer helemaal prima. Wat een heerlijk weekend was het zeg! Vier dagen prima weer, heerlijke muziek en leuke mensen om je heen. Echt een kleine vakantie was het!

Hoewel zoiets niet makkelijk onder woorden te brengen is doe ik hieronder toch een kleine poging, waar de meeste highlights in verwerkt zijn:

 

In trefwoorden

05:55 de wekker, 4 roze hoedjes, gevaarlijke berm, rijdende wegafzetting, gratis cappuccino, prima plekje in de schaduw, biertje, de buurman, Noisettes, meeten met Martijn, insmeren, Me first and the Gimme Gimmies, chillen bij The Killers, wegdromen bij Elbow, Bruce, poffertjes, als haringen in een ton teruglopen, wegtrillen in je bed van de dancetent, oordopjes, ontbijt met chocomel, wachten op de bus, busje komt niet, lekker in de zon, meeten met Hielke, KYTEMAN, doe eens iets voor niets, nog maar eens insmeren, Pendulum, Placebo, slappe lach bij de lachende poffer (hoorde jij hem ook lachen? Wie?), relaxter teruglopen, dik in de rij voor de camping, 2 mins gehoorbeschadiging in de dancetent opgelopen, martini, ontbijt met chocomel én croissantjes, novastar, lekkere tosti's, nog maar eens in de zon liggen (slapen), The Script, Franz Ferdinand, meet&greet met de Aap, De Jeugd, Broes, ff natregenen, Anouk, Snow Patrol, laatste poffertjes, vuurwerk, afsluitingsbiertje, vuurwerk, fik bij Dixies, instortende tent Martje, slapen zonder geluid van dancetent maar mét schreeuwende campinggasten, tent afbreken, vissersstoeltje scoren, afscheidscappuccino, auto halen, terugrijden, 99 kcal ijsje, rotterdam

 

Optredens

1. Kyteman - Ondanks dat ik hem al voor de 3e keer zag wordt het iedere keer beter. Wat een energie en feeling met het publiek. Echt muzikanten die plezier hebben in dat wat ze doen. Top!

 

2. Bruce Springsteen - Een legende. Hij overtrof mijn verwachtingen met een fantastische show waarin hij zich een echte entertainer toonde. Zowel bekende als (voor mij) minder bekende nummers werden massaal meegezongen.

 

3. Elbow -Ik vond de cd al goed, maar na hun optreden ben ik stiekem een beetje verliefd geworden op deze muziek. Wat een verschrikkelijk mooie wegdroommuziek zeg! Daarnaast ook erg goed op het podium, met leuke intermezzo's en impro's.

 

Minpunten

Weinig eigenlijk dit jaar. Op de absurde rijen bij de douches en toiletten op de zondag na dan. Verder zou het mooi zijn als net als bij Lowlands er 'halve munten' zouden zijn om mee te betalen, want €3,75 is wat reëler voor een hamburger dan €5,00.

Maar goed, een festival is nu eenmaal wat duurder wink

 

Gelukkig hebben we de ... nog

Foto's: http://www.flickr.com/photos/ericdevos/sets/72157619066523745/

Filmpjes: http://www.youtube.com/user/lupusv

 

Verder kun je op 3voor12 zo'n beetje alles nog eens terugbeleven.

 

Update:

Lees voor de volledigheid ook de blogs van Martje en Gabie:

http://martjeven.hyves.nl/blog/24048162/pinkpop2009_nagenieten/vOur/

http://gabiedonkers.hyves.nl/blog/23958544/Een_goed_begin_D/TDa3/

.: Reacties
Martje 

Uitstekend verwoord Eric!

Mijn kaartje was eigenlijk toch vooral besteld vanwege Bruce, maar heb ontzettend genoten van allerlei muziek, mensen, poffertjes, zon(nebrand), saxen en ambiance. Het kan slechter voor een eerste keer! cool

G 

Ik zit nog een beetje te broeden op een blogje maar ik kan me al helemaal vinden in deze. cool Mijn eerste Pinkpop was super. Alles klopte, van muziek tot gezelschap, van zon tot campingervaring. Bij Lowlands doen we 't nogeens dunnetjes over! bigsmile
Laura 

Ook deze keer was het weer helemaal TOP!!

 

Ik mis alleen de buurman en Hielke(goed geschreven??) in je blog....

 

Verder sluit ik me overal bij aan!!!

 

Het was HEERLIJK!

Eric - Website 

@Laura Goede opmerking, zal ze ff toevoegen smile
Eric - Website 

Edit: de buurman stond er al in smile
menno 

Helemaal top!!!

 

Niks meer op aan te merken en aan toe te voegen.

 

Applaus!!!!! met die K****N

Eric - Website 

Met dank aan G, de Lachende Poffer demovideo bigsmile

Vanaf 1:50 een Pinkpop impressie. (Muse in 2006)

 

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]