.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Europoort op de gevoelige plaat

Een aantal weken geleden toog ik met Erik richting het Europoortgebied. Het was alweer even geleden dat we een fotosessie hadden gemaakt en met de vakantie naar het fotogenieke Marokko in aantocht was het tijd om de Canon weer even af te stoffen.

 

 

Zo gingen we op een vrijdagmiddag richting de havens waar we de auto parkeerden en wat fraaie foto's hebben gemaakt rondom de Petroleumweg.

 

In eerste instantie was ik niet zo tevreden met het resultaat, maar na ze gisteren nogmaals met Erik bekeken te hebben zaten er toch wel een paar fraaie tussen!

.: Reacties
Eri[k] 

Hé, leuk om mijn beeld op jouw voorpagina terug te zien! Toch wel leuk, die kritische blik naar 't schermpje. En dat in een omgeving... tja, je zou op de foto niet zeggen dat het zo'n explosieve omgeving was.

 

Maaruh, de bezoekers van deze post (en ik) zijn waarschijnlijk wel nieuwsgierig welke foto jij vlak voor het moment van keuren eigenlijk geschoten hebt. Als je in de Exif van mijn foto de tijd achterhaalt, dan kun je dat misschien wel koppelen aan een foto van jou. 

Martje 

Inderdaad Erik, ik loop al de hele dag met die vraag in m'n hoofd! wink

En nou maar hopen dat ie bewaard is gebleven...

Eric - Website 

Oké, eens kijken.

 

EXIF van foto Erik zegt 20:56:41. Kijkend naar mijn foto's op die locatie staat óf Erik zijn tijd een uur naar voren, óf mijn tijd een uur terug wink

 

* Even gecheckt, mijn tijd stond een uur te vroeg.

 

Het kunnen twee opties zijn, afhankelijk in hoeverre onze klokken gelijkliepen:

 

20:53:52

 

 

20:56:22

Beide hebben ze de eindselectie in ieder geval niet gehaald tongue

Eri[k] 

Oh ja, die foto's.... Dat waren inderdaad geen toppers. tongue Alhoewel die onderste met z'n aparte lenswerking wel interessant is. (maar niet meer dan dat).

 

Hoe dan ook hebben wij in ieder geval Martje d'r dag gemaakt! Vrolijk woensdag Martje !

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]