.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

De Parade 2009: Absolute aanrader

De Parade 2009: Absolute aanrader

Vorig jaar moest ik wegens allerlei klusperikelen verstek laten gaan, donderdag miste ik net het optreden van Martje's achterneef, maar vandaag bezocht ik dan uiteindelijk de Parade, het rondreizende theaterfestival dat Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam aandoet.

 

Het was heerlijk weer en in goed gezelschap heb ik wat fantastische voorstellingen gezien:

  • Ketwoemun, over hoe een superheld opeens een gewoon huisdier kan zijn, maar toch ook weer niet. (Briljant schiummenspel)
  • Smoke FM. Melige interviews die je via koptelefoon kunt beluisteren. "Sommige mensen zeggen weleens, dat is toch geen asbak? Das gewoon een emmer met water!?"
  • Go Vote! Beslommeringen op een stemkantoor tussen twee heerlijke stereotypetjes, begeleid door ook weer een stereotypische singer-songwriter.
  • De Werelband - Twist. Indrukwekkend. Multi-instrumentaal. Grappig. Acrobatiek (nou ja, een klein beetje dan). Gave voorstelling met een hoge WOW factor. Muzikanten die elkaars instrument bespelen en moeiteloos van sax naar drums naar banjo overschakelen. Later dit jaar komen ze ook met een theatershow, Kopmannen.
  • Als afsluiter zagen we Theatergroep WAK met Niets is echt moeilijk. Heerlijk absurdistisch cabaret á la Waardenberg en de Jong, met een heel gaaf decor, een grote houten doos waar het publiek ook in zat. Erg cool!

Verder is een festival natuurlijk niet compleet zonder poffertjes! (hè Lau?). Niet van de Lachende poffer, maar desalniettemin heerlijk en nog gratis ook!

Gecombineerd met heerlijk weer, prima sfeer met leuke mensen, een tochtje in de zweefmolen, een glaasje rosé en garnalen en zalm in tempuradeeg was het een prima festival!

 

Dus voor wie nog niet geweest is dit jaar, absoluut een aanrader om in één van de andere steden te gaan kijken!

.: Reacties
edri 

Ik ben geweest naar Don Juan vs Gisele en dat was echt een topper!!Kan ik absoluut aanraden.

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]