.: Laatste quote

"De boot gemist? Hij heeft de haven nooit gevonden!"

G - Niet elk potje vindt even snel een dekseltje..

---

Quote:
Door:
Toelichting:

Weblog reacties

Volg het weblog via een RSS feed

Lowlands 2009 - Het nagenieten

Het was weer super. Of FANTASTIC om in stijl te blijven. Lowlands 2009 ligt weer achter ons, maar jee, wat hebben we genoten!

 

Donderdagmiddag reden Laura en ik via een tussenstop in Zeist naar Biddinghuizen. Vrezend voor het weeralarm, maar gelukkig waren we precies op tijd klaar met het opzetten van de tent. Gabie en Menno waren een stuk minder gelukkig tongue

 

Gelukkig werd het al snel droog en hebben we daarna een weekend van heerlijk weer kunnen genieten en al het andere goede dat een festival te brengen heeft. Veel bekenden ontmoeten (waarvan je soms niet eens wist dat ze op LL waren), lachen, dansen, chillen, hangen met de buren, schuilen voor de regen, lekkere broodjes/swirls/hamburgers/mojito's/sapjes nuttigen.

 

Tja, en dan is het alweer voorbij. Gelukkig een hoop mooie herinneringen en ook al weer zat zaken om naar vooruit te kijken! Hoor ik daar VOLTT love Summer? PP10 en LL10? Komt helemaal goed!

 

Hoogtepunten

  • Kyteman. Wordt het voorspelbaar? Sorry. Hij wist me gewoon ook de vierde keer weer helemaal te overtuigen. Wat een energie, wat een goede muzikanten! Ik ga hem 6 september in Rotterdam (Schouwburgplein) weer zien!
  • Boys Noize. With a little help from our friends hebben we het gered om tot 3 uur 's nachts op zondag op te blijven. Daarna schudde onze Duitse techno vriend ons opzwepend wakker. Geen moment stilgestaan tot hij om 5 uur klaar was.
  • Junior Boys. In de knusse Charlie tent een markant trio met een nonchalante knoppendraaier, een rock&roll drummer (incl. leren jas) en een zanger die niet op een zanger leek. Heerlijke elektronische pop/dansmuziek.
  • Dio & The Madd. Wat een held is die zanger van The Madd. Naast fijne muziek legt hij ook met subtiele Rotterdamse tongval uit wat ze komen doen. "Wij zijn duh Med, en we vinden het so gaaf om voor jullie te speluh." Goede combi ook met Dio, versie van Tijdmachine was legendarisch (incl. crowdsurf van Dio door de Lima)
  • 2 Many DJ's. De muziek vond ik al cool. Dit weekend ook de bijbehorende visuals gezien. Zo gaaf hoe ze de albumhoezen van de nummers die ze draaien hebben geanimeerd.
  • The Prodigy. Dance veteranen blijven super. Een afgeladen Alpha zaal ging helemaal uit zijn stekker.
  • Silent Disco. Het blijft een top concept. Met 200 man met een kopteleoon in de Converse Compound losgaan. Zo mogelijk op 2 verschillende kanalen, waardoor je buurman/-vrouw toch op een heel ander ritme danst dan jij bigsmile
  • Snoop Dogg. Gimme that tree! Muzikaal niet hoogstaand, wel een hoge entertainment waarde!
  • Fakkelbrigade. Springen. Bouncen.
  • Moderat. Heerlijk opzwepende muziek, ook omvier uur 's middags ging het al helemaal los!

Foto's

Zoals Harm Edens altijd zegt; gelukkig hebben we de foto's (en video's) nog! Check hieronder de diashow en filmpjes.

 

 
 
 

.: Reacties
Eri[k] - Website 

Ja toch!? Zowaar een HIWVJA-promo-team op LL09. Hoe goed is dat zeg... worshippy   (had je nou maar wat flyers bij je... )

  

G 

Hij is fijn!! Heb net m'n eigen foto's en video's gezien; heerlijk om ook wat missing links tussen jouw opnames te spotten! Briljante foto die van dat Stoelendans-meisje. Net als kaas gaaf trouwens. bigsmile Morgen Voltt!!
Martje 

Jeetje, Boys Noize tot 5uur?? Dat jullie zo lang wakker gebleven zijn zeg..Ik was al lang gaan pitten!

 

bigsmile

Laura 

het was weer errug prettig daar!!!
Eric 

@Martje Zoals ik al zei, With a little help form our friends wink

 

Nogmaals muziektip: The Whites Boy Alive, vet relaxed!

Martje 

Je hebt toch niet meer mensen wakker gebeld hoop ik? tongue

Blog archief (2004-2013) - ©2005-2019 Eri[c/k]